Sinaasappel Yoghurt Cake

24 februari 2018Fatima El Irari

Prep time:

Cook time:

Serves:

Deze sinaasappel yoghurt cake is erg simpel om te maken en smaakt zo ontzettend lekker! Dus ik zou zeggen, wikkel je keukenshort snel om je heen en ga vandaag nog aan de slag met dit lekkere cake recept! Degene die jij deze cake voorschotelt zal gegarandeerd erg blij met je zijn!

Ingrediënten: (10 personen)
Voor het beslag:
  • 200 gr. bloem
  • 2 tl. bakpoeder
  • 1/2 tl. zout
  • 180 gr. kristalsuiker
  • 200 ml yoghurt
  • 3 eieren
  • 160 ml zonnebloemolie
  • sinaasappelrasp van 2 sinaasappels
Mascarpone crème:
  • 100 ml slagroom 
  • 250 gr. mascarpone
  • 3 etl. kristalsuiker
Garnering:
  • aardbeien
  • bosbessen
  • frambozen
  • sinaasappelrasp
Bereiding:
  1. Meng in een kom de bloem met de bakpoeder, het zout en de kristalsuiker samen en zet de kom even opzij.
  2. Giet de yoghurt en de zonnebloemolie in een aparte maatbeker en mix dit even samen.
  3. Breek de eieren dan per een bij de yoghurt en de zonnebloemolie en mix het goed samen.
  4. Pak de kom met de droge ingrediënten er weer bij en giet het natte mengsel in stappen in de kom, terwijl je ondertussen blijft door mixen.
  5. Ga met de spatel nog even langs de zijkanten en langs de bodem van de kom, zodat je ook de droge ingrediënten meeneemt in het beslag.
  6. Rasp de sinaasappelrasp erbij en roer de sinaasappelrasp met de spatel bij het beslag. 
  7. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en giet het beslag in  de vorm.
  8. Bak de cake mooi lichtbruin en gaar in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 30 a 45 minuten. Wanneer de cake gaar is laat je deze voor 5 minuten afkoelen in de bakvorm en daarna laat je de cake volledig afkoelen bovenop een rooster.
Mascarpone crème:
  1. Mix de mascarpone met de kristalsuiker voor ongeveer 30 seconden mooi glad.
  2. Giet de slagroom in stappen bij de mascarpone en blijf ondertussen de mascarpone mixen. Je mixt het geheel samen voor ongeveer 60 seconden, tot een stevige crème.
  3. Dek de kom af met aluminiumfolie en plaats de kom voor zeker 30 minuten in de koelkast.
  4. Wanneer de cake volledig is afgekoeld schep je de mascarpone de crème bovenop de cake en verdeel je de crème over de cake.
  5. Verdeel als laatste het fruit bovenop de de topping en strooi er eventueel nog wat sinaasappelrasp overheen.
Extra tips&tricks:
.
  • Laat de cake volledig afkoelen voordat je de crème bovenop de cake verdeelt. Als de cake nog warm is zal de crème direct gaan smelten en van de cake druppen.
  • Wil je de cake een dag van tevoren maken? Plaats de cake met topping afgedekt in de koelkast en haal de cake 1 uur voor serveren eruit

Ik vind het altijd leuk om te zien wat jij kookt/bakt van mijn blog, dus vergeet niet @uitdekeukenvanfatima en #uitdekeukenvanfatima te gebruiken als je een foto plaatst op Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

Print recept

Nutrition

95 Comments

  • Miranda

    24 februari 2018 at 09:09

    Ik vind je een top meid die heerlijke gerechten neer zet en super.lekkere zoete hapjes top

    1. Fatima El Irari

      24 februari 2018 at 09:11

      Hi Miranda,

      Aah wat lief! Super bedankt voor je lieve compliment!

      Liefs,
      Fatima

  • Dountje

    24 februari 2018 at 09:43

    Waar heb je die maatbekers gekocht?

    1. Fatima El Irari

      25 februari 2018 at 06:03

      Hi Dountje,

      Bij de Wibra. Xx

  • Sara

    24 februari 2018 at 09:54

    Faaat dit klinkt en ziet er zo lekker uit! Ga hem zo snel mogelijk uitproberen in shaa Allah ❤❤

    1. Fatima El Irari

      25 februari 2018 at 06:02

      Haha dankjewel lieve schat en inschAllah! Xx

  • Yasmin

    24 februari 2018 at 10:01

    Hey welke yoghurt gebruik je voor deze recept? ??

    1. Fatima El Irari

      25 februari 2018 at 06:02

      Hi Yasmin,

      Ik gebruik volle yoghurt van de Lild. Xx

  • Busra

    24 februari 2018 at 11:22

    Kan ik wat anders bovenop zetten in de plaats van fruit ??

    1. Fatima El Irari

      25 februari 2018 at 06:01

      Hi Busra,

      Ja hoor je hoeft niet perse fruit te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld enkel sinaasappelrasp bovenop strooien of bijvoorbeeld wat gehakte noten. Of je smeert enkel de topping bovenop de cake. Xx

      1. Busra

        22 maart 2018 at 12:51

        Hi Fatima

        Ik heb hem gemaakt in sprinvorm 26 CM alleen ik vind hem te laag wat kan ik volgende keer doen om een beetje te hoog krijgen ?? In een vorm van 26 CM. Want ik heb namelijk een springvorm van 26 CM

      2. Fatima El Irari

        22 maart 2018 at 13:37

        Hallo Busra,

        Deze cake komt er inderdaad laag uit. Je zou de volgende keer een springvorm van 22 of 24 cm kunnen gebruiken. Als je alsnog je 26 cm springvorm wilt gebruiken, dan raad ik je aan om het recept te verdubbelen. Je vult dan de springvorm tot ongeveer 2 cm onder de rand. Xx

  • Puntje

    24 februari 2018 at 11:47

    Prachtig. Dank je wel voor alweer een overheerlijk recept!

    Een vraagje heb toevallig alles in huis enkel geen sinaasappel.

    Wel mandarijntjes kan ik die ook gebruiken?

    1. Fatima El Irari

      25 februari 2018 at 06:01

      Hallo,

      Ja hoor dat kan ook. Dankjewel!

      Liefs,
      Fatima

  • Samira

    24 februari 2018 at 12:04

    Hi Fatima ziet er zo
    Lekker uit van welke winke heb je de youghurt gekocht jan ik gewoon volle van Lidl gebruiken?

    1. Samira

      24 februari 2018 at 12:05

      En heb je taart bakvorm of gewoon van cake gebruikt

      1. Fatima El Irari

        25 februari 2018 at 06:00

        Hi Samira,

        Als je naar de video kijkt, dan zie je dat ik een roze springvorm gebruik die je zowel voor een taart als cake kunt gebruiken. Xx

    2. Fatima El Irari

      25 februari 2018 at 05:59

      Hi Samira,

      Ik heb de volle yoghurt van de Lidl gebruikt. Xx

  • Laura van der Veer

    24 februari 2018 at 22:58

    Kan je de cake ook zonder topping eten

    1. Fatima El Irari

      25 februari 2018 at 05:58

      Hallo Laura,

      Jazeker, dat kan ook! Ook erg lekker.

      Liefs,
      Fatima

  • Cheymek

    24 februari 2018 at 23:50

    Salam lieve Fatima, je recept ziet er heerlijk uit die ik zeker zal uit proberen, heb een kleine mededeling bij het bereidingswijzen staat de tekst niet onder elkaar maar de helft naast de foto mss heb je het zelf niet opgemerkt.

    Wslm

    1. Fatima El Irari

      25 februari 2018 at 05:58

      Alaikoem salaam lieve Chemek,

      Dankjewel lieve schat! Ja, klopt inderdaad! Op mijn laptop zag het er wel goed uit maar als ik op mijn telefoon keek, dan zag ik inderdaad dat de tekst helemaal door elkaar stond haha. Ik heb het nu even goed aangepast. Klopt het nu bij jou ook?

      Liefs,
      Fatima

  • Sabina kurag

    25 februari 2018 at 11:29

    Ik heb vandaag gemaakt me dochter vind hem heerlijk ze zei bak maar vaker van zulke taarten ik heb alleen diepvries fruit gekocht maar smaakt ook heerlijk bedankt voor al je recepten en je duidelijke uitleg ook namens me dochter tulay

    1. Fatima El Irari

      26 februari 2018 at 07:38

      Hallo Sabina,

      Aah wat leuk zeg en wat lief van je dochter haha! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt en natuurlijk heel graag gedaan!

      Liefs,
      Fatima

  • Tugce

    26 februari 2018 at 19:50

    Hi Fatima! Wou dat ik zo enthousiast was in de keuken. Dit ziet er weer zo lekker uit, dat ik denk dat ik het eens ga uitproberen. Ik vroeg me af of ik ipv mascarpone ook een mix van zelfgeklopte slagroom met roomkaas kan gebruiken voor dit recept? Dit gebruik ik ook voor tiramisu. Mascarpone vind ik zelf namelijk niet zo lekker. Wat denk jij?

    Veel liefs, Tugce

    1. Fatima El Irari

      26 februari 2018 at 20:07

      Hi Tugce,

      Ah erg lief van je! Als je wat vaker kookt en bak dan ga je het echt vanzelf erg leuk vinden! Ja hoor je kunt ook roomkaas gebruiken in combinatie met slagroom. Succes hoor! Xx

  • Linda

    27 februari 2018 at 18:38

    Een duidelijk, lekker recept, dankjewel

    1. Fatima El Irari

      28 februari 2018 at 07:06

      Dankjewel Linda en natuurlijk graag gedaan! Xx

  • Layla

    28 februari 2018 at 11:48

    Hoi hoi,

    Kan je het beslag ook met een handmixer mixen ipv een garde? En hoelangmoet je het dan mixen? En hoeveel cm is jouw bakvorm?

    Groetjess!

    1. Fatima El Irari

      28 februari 2018 at 12:12

      Hallo Layla,

      Jazeker, je kunt ook prima een handmixer gebruiken en dan mix je het beslag voor ongeveer 60 seconden. De springvorm die ik gebruik heeft een diameter van 28 cm.

      Liefs,
      Fatima

      1. Layla

        28 februari 2018 at 15:36

        Top! Dankjewel❤️ Nog een klein vraagje op welke snelheid?

      2. Fatima El Irari

        28 februari 2018 at 15:49

        Hi Layla,

        Als je de natte ingrediënten mixt, dan zet je de elektrische handmixer op de hoge snelheid. En wanneer je de droge ingrediënten bij de natte voegt gebruik je de lager snelheid. Zodra je ziet dat de droge ingrediënten zijn opgenomen, stop je direct met mixen. Xx

  • Amoula

    28 februari 2018 at 22:11

    Ziet er heerlijk uit! Allahoema barik! Kun je ooit een mamita recept plaatsen, dat zie ik nog niet terug bij jouw recepten. Van lams of rundvlees. Het zou mooi zijn aangezien jij een begrijpelijk en makkelijke stappenplan hanteert..

    1. Fatima El Irari

      1 maart 2018 at 07:10

      Hallo Amoula,

      Dankjewel lieve schat! Jazeker, het recept van marmita met vlees/kip komt er snel aan inschAllah! Xx

      1. Amoula

        3 maart 2018 at 23:24

        Top! Dank je wel

  • Amoula

    1 maart 2018 at 21:40

    Bij mij is de slagroom te waterig gebleven

    1. Fatima El Irari

      2 maart 2018 at 14:46

      Bedoel je de mascarpone creme in zijn geheel?

  • Maria

    3 maart 2018 at 08:44

    Hoi Fatima,
    Tbarkellah 3lik. Ik heb een vraagje. Ik heb geen springvorm van 28 cm maar een kleinere kan ik het beslag ook verdelen en dan in plaats van 1 dat ik er 2 maak van het zelfde beslag ?

    1. Fatima El Irari

      5 maart 2018 at 07:45

      Hallo Maria,

      Allah ibarkfiek lieve schat! Jazeker, je kunt het beslag ook verdelen in twee bakvormen. Let er alleen op dat je de bakvorm voor ongeveer 1.5 cm onder de rand vult met het beslag, omdat de cake in de oven nog omhoog zal rijzen. Xx

      Liefs,
      Fatima

  • Loubna

    3 maart 2018 at 11:59

    Heerlijk Fatima ik hou van je

    1. Fatima El Irari

      4 maart 2018 at 08:40

      Haha dankjewel lieverd, te lief! Xx

  • Amoula

    3 maart 2018 at 23:23

    Ja. Heb niet de Lidl slagroom gebruikt, maar een andere verse variant. Maakt dat wat uit?

    1. Fatima El Irari

      5 maart 2018 at 07:47

      Hi Amoula,

      Nee hoor dit hoort helemaal geen probleem te zijn. De mascarpone crème die ik maakte voor deze cake is sowieso niet super stevig, maar mocht je nou wel echt een stevige crème willen dan kun je 250 gram mascarpone nemen en mixen met maar 50 ml verse slagroom. Dit is de hoeveelheid die ik neem als ik een topping wil maken voor op bijvoorbeeld cupcakes. Xx

      Liefs,
      Fatima

      1. An

        22 maart 2018 at 16:03

        Dat zal ik ook gaan doen want bij mij was die echt lopend als ik volledig 200 erbij doe

  • Rachida

    6 maart 2018 at 16:34

    Hey fatima, ik heb je cake al 2 keer gemaakt en die is niet zo luchtig. Heb alle stappen doorgenomen als bij u maar walo? Word er zo moedeloos van.

    1. Fatima El Irari

      7 maart 2018 at 07:07

      Hallo Rachida,

      Hoe is de structuur van de cake dan? Ik hoor het graag, zodat ik je kan helpen. Xx

  • Djalina

    6 maart 2018 at 23:43

    Salaam Alaikoem Fatima,

    Ik heb een vraagje kan je ook Griekse yoghurt gebruiken? En je cake ziet er overigens heerlijk uit.??

    1. Fatima El Irari

      7 maart 2018 at 07:04

      Hallo Djalina,

      Ja hoor je kunt ook prima Griekse yoghurt gebruiken. Xx

  • Oum Ibrahim

    8 maart 2018 at 13:39

    Hey meid,

    Mijn complimenten voor al het lekkers die je maakt. Mag ik vragen of de cake bij jouw ook best plat blijft. Heb een 27cm vorm gebruikt, maar de cake is niet echt gerezen in de oven.

    1. Fatima El Irari

      8 maart 2018 at 14:45

      Hallo Oum Ibrahim,

      Dankjewel lieve schat! Klopt, de cake blijft inderdaad plat maar dit komt ook doordat je een springvorm van 27 cm gebruikt. Ik gebruikte zelf een bakvorm van 28 cm en mijn cake was ook laag, maar ik wilde juist dat de cake iets lager zou zijn. Als je een hogere cake wilt, dan raad ik je aan om een springvorm van 22 of 24 cm te gebruiken. Xx

  • Amoula

    8 maart 2018 at 22:06

    Oké Dank je wel

  • Amal

    10 maart 2018 at 12:34

    Hoi Fatima,

    Wil deze cake van het weekend maken kan ik ook magere yoghurt gebruiken.
    Liefs Amal?

    1. Fatima El Irari

      10 maart 2018 at 12:58

      Hi Amal,

      Jazeker, je kunt ook magere melk gebruiken. Xx

  • Samira

    10 maart 2018 at 13:13

    Hoi Fatima,

    Kan t gewoon in ren keukenmachine met de deelbeslag dan?

    1. Fatima El Irari

      10 maart 2018 at 19:03

      Ja hoor je kunt dit beslag ook simpel in een keukenmachine mixen. Xx

  • Sihem

    10 maart 2018 at 22:54

    Hoi Fatima,

    Bedankt voor het recept. Had het vandaag gemaakt en was super makkelijk en lekker ♡♡

    1. Fatima El Irari

      10 maart 2018 at 23:06

      Hallo Sihem,

      Ah wat goed zeg! Heel graag gedaan lieverd. Xx

  • Am

    12 maart 2018 at 21:15

    Hi Fatima,
    Ik ben de cake nu aan het maken maar wil m pas morgen serveren. Kan ik het fruit er nu al op doen? Of kan ik dat beter morgen pas doen? Ik hoop dat je snel reageert ?

    1. Am

      12 maart 2018 at 21:21

      Ik gebruik trouwens hetzelfde fruit als jij..

    2. Fatima El Irari

      13 maart 2018 at 07:36

      Hallo Am,

      Je kunt het fruit er al direct op doen hoor, als je de cake maar afgedekt in de koelkast bewaard. Is het gelukt? Xx

  • Ahlam

    16 maart 2018 at 21:06

    Hey Fatima,

    Ik heb de cake gemaakt en toen ik de cake uit de oven heb gehaald is tie helaas ingezakt. Weet je wat ik de volgende keer kan doen zodat de cake niet inzakt?

    1. Fatima El Irari

      17 maart 2018 at 20:48

      Hallo Ahlam,

      Was de cake helemaal gaar?

      1. ahlam

        17 maart 2018 at 21:07

        Ja de cake was helemaal gaar, ik heb toen pas de oven geopend. Hij zakte al in tijdens het afkoelen ..

      2. Fatima El Irari

        19 maart 2018 at 09:27

        Hallo Ahlam,

        Na hoeveel minuten heb je gecheckt of de cake gaar was?

        Liefs,
        Fatima

      3. An

        18 maart 2018 at 13:28

        Bij mij ook ingezakt caje was gaar dit overkomt me normaal nooit

      4. Fatima El Irari

        19 maart 2018 at 09:27

        Hallo An,

        Als de cake nog niet geheel gaar is en je opent de oven, dan heb je al gauw kans dat de cake inzakt. Heb je de cake nog wel kunnen eten?

        Liefs,
        Fatima

  • An

    22 maart 2018 at 16:11

    Hoi Fatima,

    Kan je sinaasappelschil weglaten ik vond de cake veel te zwaar en totaal niet luchtig

    1. Fatima El Irari

      24 maart 2018 at 09:26

      Hallo An,

      Ja hoor die kun je weglaten. Ah jammer, want dit is juist een hele luchtige cake.

  • Rabab

    13 april 2018 at 11:41

    Hoi fatima, ik heb het recept stapsgewijs gevolgd alleen de cake is eruit gekomen als boterkoek, ook heel plat. Wat heb ik fout gedaan?

    1. Fatima El Irari

      15 april 2018 at 09:42

      Hi Rabab,

      Mag ik vragen hoe lang je de cake in de oven hebt laten staan en hoe zag je beslag eruit?

      1. Rabab

        15 april 2018 at 12:19

        Hoi Fatima, ik heb hem ongv 40 minuten erin gedaan… beslag zag er volgens mij gewoon goed uit, romig. Alles was goed opgenomen…

  • Zakiya

    10 mei 2018 at 13:12

    Haai schat,

    Bedankt voor het recept.
    Is het mogelijk om de topping paar uurtjes in de koelkast te laten en pas wanneer ik het wil serveren decoreren?

    1. Fatima El Irari

      11 mei 2018 at 07:43

      Hi Zakiya,

      Jazeker, dat gewoon lieverd. Dek de topping gewoon goed af en zet het in de tussentijd in de koelkast. Succes! Xx

  • Sanna

    11 mei 2018 at 20:18

    Hoi fatima,
    Kan k met dit beslag ook 12 cupcakes maken ipv 1grote cake?
    Of moet k dan de beslag verdubbelen. Ik wil m morgen make.
    Hoor t graag van je

    1. Fatima El Irari

      12 mei 2018 at 07:12

      Hi Sanna,

      Ja hoor je kunt met het beslag ook cupcakes maken. Met deze hoeveelheid heb je wel iets meer dan 12 cupcakes. Succes!

      Liefs,
      Fatima

  • Benny

    13 mei 2018 at 04:45

    Goeiemorgen fatima
    Sinaascake gemaakt super lekker en de topping van de cake heerlijk
    trouwens al jou gerechten hoor topper???

    1. Fatima El Irari

      13 mei 2018 at 11:17

      Hi Benny,

      Ah super zeg! Enorm lief, dankjewel!

      Liefs,
      Fatima

  • Jeann

    6 september 2018 at 13:31

    Hi Fatima,
    Ik heb de cake vandaag gemaakt in een cakeblik. Ik heb vanille yoghurt gebruikt. Ik twijfel of ie wel gaar is! De binnenkant is wat zompig (glibberig). Komt jou dit bekend voor? Hij heeft 45 min in de oven gezeten.
    Groetjes

    1. Fatima El Irari

      10 september 2018 at 11:22

      Hi Jean,

      Als ik je bericht zo lees, dan was de cake helaas nog niet gaar. Je kunt de cake dan het beste nog verder laten garen. Is het uiteindelijk gelukt?

      Groetjes,
      Fatima

  • Jeann

    6 september 2018 at 13:33

    Oh ja Fatima, ik heb dus stukjes perzik er tussen gedaan, en precies waar die stukjes perzik zitten is het nog zompig/glibberig. De perzik stukjes waren nog een klein beetje bevroren. Zou het daardoor komen?

    1. Fatima El Irari

      10 september 2018 at 11:23

      Hi Jean,

      Als de perzikstukjes nog bevroren zijn, dan zullen ze uiteraard vocht loslaten in het beslag. Misschien kun je de volgende keer of verse perzik gebruiken of je gebruikt perzik uit blik en dept de perzik ietsjes droog voordat je deze toevoegt in het beslag.

  • anouk

    19 november 2018 at 11:11

    Deze taart was weer een groot succes, smaakte heerlijk!

    1. Fatima El Irari

      19 november 2018 at 13:37

      Ah wat goed!?❤️

  • Anna

    19 februari 2019 at 15:53

    Hoi Fatima,

    Allereerst wilde ik je bedanken voor dit recept!
    Ik heb zaterdag deze cake gemaakt en ik heb hem 45 minuten in de oven gedaan. De bovenkant werd al gauw bruin tot donkerbruin waardoor ik dacht dat hij al gaar was. Helaas leek de binnenkant van de cake op een boterkoek en was hij niet gaar…. Weet jij toevallig wat er mis is gegaan?

    Liefs,
    Anna

    1. Fatima El Irari

      20 februari 2019 at 10:29

      Hi Anna,

      Graag gedaan hoor! Als de cake aan de buitenkant al bruin was gekleurd, maar aan de binnenkant nog niet gaar was dan is de aangegeven temperatuur iets te hoog voor jouw oven. Op hoeveel graden bak je normaal gesproken cakes in jouw oven?❤️

  • Leila

    26 april 2019 at 16:39

    Heey meid, ik heb vandaag deze cake gemaakt en is nu al 2x en zeker 45 min in oven. Allebei de keren heel plat net boterkoek.. jammer

    1. Fatima El Irari

      27 april 2019 at 13:36

      Hi Leila,

      Welke bakvorm heb je gebruikt? Als de cake plat eruit komt, dan zal de vorm waarschijnlijk te groot zijn. Was de cake gaar?

  • Rabab

    15 juni 2019 at 18:43

    Deze cake is echt mijn nr 1 cake. Zooo vaak gemaakt. Blijft een toppertje. ??????. Ik maak hem het liefst zonder de topping ?. Bedankt voor deze heerlijke recept ?

    1. Fatima El Irari

      16 juni 2019 at 15:45

      Hi Rabab,

      Wat leuk om te lezen! Zonder topping is de cake ook erg lekker. Mijn moeder maakt deze cake ook altijd zonder topping haha. Graag gedaan lieverd! Xx

  • Tanya

    26 januari 2020 at 18:31

    Super lekkere cake! Al mijn favoriete smaken! De eerste keer toen ik het maakte, was het lekker luchtig. De tweede en derde keer is de cake totaal ingezacht… alsof het een cheesecake was. Weet je waardoor dit kan gebeuren? Misschien door de yoghurt? Ik weet niet wat ik verkeerd heb gedaan. Zou het graag nogmaals willen maken.

    1. Fatima El Irari

      27 januari 2020 at 20:00

      Hi Tanya,

      Hier ook echt een favoriet! Heb je de tweede keer een andere yoghurt gebruikt?

  • Kaoutar

    9 februari 2020 at 14:41

    Hi fatima, ik ga weer een van jou heerlijke recept uitproberen! Alleen zag ik dat mijn beslag meer waterig was dan de jouwne.. hoop dat het alsnog lukt. En nog een vraagje ik heb alleen mascarpone thuis kan ik daar wat mee of moet ik echt naar de winkel

    Thnx lieverd

    1. Fatima El Irari

      10 februari 2020 at 10:16

      Hi Kaoutar,

      Is het gelukt? Je kunt mascarpone ook prima gebruiken hoor.❤️

  • Lenie

    12 september 2022 at 13:24

    Hallo,
    Wil deze cake ook maken,
    Maar kan dat ook met glutenvrijmeel,
    Gr.Lenie.

    1. Fatima El Irari

      15 september 2022 at 10:04

      Hi Lenie,

      Ja, hoor dat is mogelijk. Xx

Comment ReplyCancel Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept