SIMPELE PIZZABROODJES

INGREDIËNTEN (24 stuks)

Voor de pizzabroodjes:
.
  • 12 afbakbroodjes
  • 1 grote ui. in stukjes
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 1 groene paprika, in stukjes
  • handvol zwarte olijven, in plakjes
  • 1 blikje tonijn
  • 300 gr. tomatensaus uit een pakje
  • 1/2 tl. zwarte peper
  • 1 tl. zout
Extra:
.
  • handvol geraspte kaas
  • 2 etl. pizzakruiden

Bereidingsswijze:

  1. Snij de afbakbroodjes doormidden en plaats ze op een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng in een ruime kom de ui, paprika’s, olijven en de tonijn even goed samen.IMG_30499IMG_30555
  3. Kruid het dan geheel met de zwarte peper en zout en meng het nog eens samen.
  4. Schep ongeveer 1 volle eetlepel van de tomatensaus op een kant van het afbakbroodjes en strijk deze mooi glad.IMG_30577IMG_30599
  5. Verdeel dan ongeveer twee volle eetlepel van de topping bovenop de tomatensaus en strooi hierop wat geraspte kaas.
  6. Strooi wat pizzakruiden bovenop de geraspte kaas en werk zo de rest van de broodjes af.
  7. Bak de pizzabroodjes in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten.
Extra tips&trics:
.
  • Ik bak de groenten niet voor, zodat ze nog lekker crunchy zijn, maar je mag ze altijd voorbakken.
  • Vervang afbakbroodjes door pita’s.

Liefs,
Fatima

IMG_3066`6

64 antwoorden
  1. hajar
    hajar zegt:

    Wauw! Allereerst wil ik even zeggen dat ik het heel goed van je vind dat je een eigen blog bent begonnen. Erg knap! Verder ben ik erg geintresseerd in jou heerlijke gerechten. Ik heb je site pas ondekt en zal het zeker vaak bezoeken. Groetjes hajar

    Beantwoorden
  2. anoniem
    anoniem zegt:

    sorry maar dit recept is niet nieuw dit maak ik al zo lang. en iedereen kan er op komen. ik denk dat iedereen wel eens een kant en klare pizza bodem heeft gebruikt of gewoon pita broodjes of pistoletjes heeft opengesneden. je kan het ook doen met stokbrood. bv. als je er nog stokbrood over is en je niet wilt weggooien gewoon door midden snijden en dan met tomaten saus etc.
    dit is niet gemeen bedoelt ofzo maar ik kon mezelf niet bedwingen.

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hoi Anoniem, waar lees jij dat dit recept nieuw is? En omdat jij het misschien al ZO LANG maakt wil niet zeggen dat iedereen het al kende? Begrijp eerlijk gezegd het nut niet van heel jouw berichtje maar goed.

      Beantwoorden
      • Y.
        Y. zegt:

        Zwaar met xfaatje eens. Ik ben blij dat je zulke dingen plaats schat..ik kon het nog niet vooral de stappen alles ik ben zo blij dat je er mee bent begonnen
        Ik ben pas getrouwd en het helpt mij er heel erg blij. Als je er videos bij zou doen voor de mensen die bijna niet koken ( zoals ik ) is dat zo handig nogmaald bedankt voor deze leerzame site!!! Dikke kus blijf ermee door gaan

      • Fatima El Irari
        Fatima El Irari zegt:

        Hallo lieverd,

        Wat onwijs lief zeg! Ik weet dat voor veel mensen dit recept van zelf spreken zal zijn, maar ik weet dat er ook een heleboel volgers bijzitten die echt net pas zijn begonnen met koken en dan zijn zulke recepten super handig. Heel erg bedankt voor je lieve woorden schat! Als je naar de recente recepten kijkt, dan zie je dat elk recept een video bevat. Ik ben ook van plan om voortaan ook bij elk recept een video te plaatsen.

        Liefs,
        Fatima

    • tunsie
      tunsie zegt:

      Ga nou niet haten. Ik heb het pas gemaakt en het was echt lekker. Als je het al jaren doet, was dan maar je eigen blog begonnen. Faat ga zo door, je bent top bezig! !

      Beantwoorden
    • Tara
      Tara zegt:

      Sorry hoor, maar ik heb hier echt veel aan! Dit recept ga ik zeker uitproberen en ben superblij dat Faat dit recept deelt met ons! <3

      Beantwoorden
    • Leila
      Leila zegt:

      Nou zeg, wat een onzin kraam je hier nou uit! Fatima helpt honderden volgers en jij komt hier effe hatelijk doen?
      Doe vooral zo verder oughti Fatima, je wordt door velen geapprecieerd!!

      Beantwoorden
  3. anoniem
    anoniem zegt:

    maar ik wou wel even zeggen ik zie egt onwijs veel lekkere dingen. ik krijg er egt watertanden van. ik ken je site nog niet zo lang dus moet nog veel bekijken
    xxx anoniem

    Beantwoorden
  4. senna
    senna zegt:

    salam meid,

    deze maak ik ook regelmatig ik doe het iets anders, eerst de tomaten saus , dan de tonijn, de paprika wat olijven erboven dan wat geraspe kaas maar ze zijn echt lekker..

    Beantwoorden
  5. Umm Khadija
    Umm Khadija zegt:

    As salamoe 3aleikom wa rahmentoelahie wa barakatoehoe,

    Jammie jammie!! Ben erg blij met deze handigheidjes!

    Wanneer ik iets wil maken, check ik eerst aantal websites voor inspiratie – jou website is zeker on the top!

    Liefs,

    Umm Khadija

    Beantwoorden
  6. Yasmine
    Yasmine zegt:

    Heerlijk en makkelijk recept!
    Je zou rode pesto door de tomatensaus kunnen doen. Echt heel lekker.
    Ook is het mogelijk om (door
    midden gesneden) pitabroodjes in plaats van pistoletjes te gebruiken, je hebt dan een krokante bodem.

    Erg bedankt, heb veel aan je blog!

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Yasmine, super lieve compliment dankjewel! Rode pesto erdoorheen lijkt me ook lekker inderdaad haha. Klopt, ik gebruik ook soms pitabroodjes. Ook super lekker. <3

      Beantwoorden
  7. asmae
    asmae zegt:

    ziet er heerlijk uit!
    Morgen insh’Allaah maken.

    Bedankt voor je geduld en dat je het met ons wilt delen (L’) Mogen Allaah Swt. je daar voor belonen.

    Beantwoorden
  8. empress
    empress zegt:

    Knap gedaan je hebt niet eens veel nodig om lekkere gerechtjes klaar te maken en dat vind je zeker terug op jou blog!

    keep up the good work girl!!

    blessings

    Beantwoorden
  9. Leila
    Leila zegt:

    Salaami faatje
    Ik zou deze willen maken en daarna invriezen, dus mijn vraag is, na welke stap kan ik dit doen?
    Jazak Allahoe khayran!

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Salaam Leila, ja hoor je kunt deze broodjes invriezen. Wanneer je de broodjes helemaal af hebt zal ik ze even voor 10 minuten in de koelkast zetten, zodat ze koud worden. Haal de broodjes er dan uit en doe ze in plastic zakjes of in een ruime trommel, en vries ze vervolgens in. Wanneer je er zin in hebt haal je de broodjes uit de diepvries, en verwarm je ze kort in de oven. Succes. <3

      Beantwoorden
  10. Niqui
    Niqui zegt:

    Heerlijk, zo simpel kan lekker zijn.pitabroodjes ga ik ook eens proberen.bedankt voor je lekkere recepten en stap voor stap foto,s.super!-×××-

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Aitt, haha altijd gezellig! Je hoeft de groenten niet voor te bakken, omdat deze toch goed gaar worden in de oven. Maar dit mag je natuurlijk altijd doen van te voren.

      Beantwoorden
  11. Sabrine
    Sabrine zegt:

    Ik wou even zeggen dat ik echt superblij ben met jou recepten. Je hebt me echt geholpen!! Ik ben absoluut geen keukenprinses maar sinds kort moet ik wegens omstandigheden thuis voor me vader koken en ik probeer al je recepten uit. Je laat het zo makkelijk lijken dat ik het gewoon durf te proberen en het lukt ook nog eens. Heel erg bedankt en ga zo door. Je word gewaardeerd en moge Allah je belonen

    Beantwoorden
  12. Faiza
    Faiza zegt:

    Hoi hoi Faat! Ik volg je sinds kort, ik ben totaaaaal geen keuken prinses en ben daarom super blij dat ik dit recept tegen kom Haha! Dit ga ik vandaag maken in sha Allah! Ga zo door, en in sha Allah mag ik nog veel van jouw receptjes uit proberen!

    Beantwoorden
    • Fatima El Irari
      Fatima El Irari zegt:

      Hallo Faiza,

      Aah wat leuk, WELKOM!! Nou lieverd iedereen kan leren koken dus ook jij echt waar! Ik wens je heel veel kook en bakplezier en je kunt altijd bij me terecht met al je vragen.

      Liefs,
      Fatima

      Beantwoorden
  13. M.
    M. zegt:

    Fatima mensen hebben altijd wel wat te zeiken.
    Dit recept kende ik niet ook al is het simpel,
    Sommige denken dat ze alles weten, je helpt heel veel mensen met je leuke recepten. En middelvinger voor de domme reacties.
    Ga zo door meid, domme reacties zijn gewoon haters en die heb je helaas veel.
    Xxx

    Beantwoorden
  14. Hidaya
    Hidaya zegt:

    Hey Fatima,

    Allereerst wat een leuke en een makkelijke recept zeg! I love itttt

    Maar waar verkoop je eigenlijk pizzakruiden? echt stom ik heb er nooit van gehoord?

    Alvast bedankt! xx

    Beantwoorden
  15. Kavita
    Kavita zegt:

    Hoi Fatima, ik wil deze pizza broodjes voor een picknick op het strand maken, kan ik ze dan een avond van te voren maken of worden het brood hard als het te lang blijft staan?

    Beantwoorden
  16. Dame
    Dame zegt:

    Geweldige site meid!!!!
    Ben blij en kook veel maar zie hier zekers veel inspiratie!!
    Die vietnamese loempias ga ik met de kinderen maken inshallah. Keep up the good work!!

    Beantwoorden
  17. Kelly
    Kelly zegt:

    Hoi fatima ,
    Ik ben zo blij deze te zien .
    Ik heb namelijk iedere keer weer te veel broodjes over en dan maar zo opeten .Gisteren klaargemaakt en zelfs de kids hebben genoten . Dank u wel voor dit gerechtje x

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *