RAFFAELLO TAART

Er staat weer een lekker stukje taart voor jullie klaar! Ik krijg zo nu en dan een aantal verzoeken om een bepaald recept met jullie te delen en een hiervan is het de welbekende Raffaello taart! Nou stond deze taart al een lange tijd op mijn ”to bake” lijstje en gisteren heb ik dan eindelijk deze geweldig, lekkere taart eens kunnen bakken. En ik kan je alleen maar zeggen dat deze taart zeker de moeite waard is om eens zelf te maken en natuurlijk te proeven, want deze taart is zo lekker!

INGREDIËNTEN (8 personen)

Voor de taart:
  • 1 pak biscuitmix
  • 4 eieren
  • 50 ml melk
Raffaello crème:
  • 500 gr. mascarpone
  • 250 ml slagroom
  • 80 gr. poedersuiker
  • 1 bakje Raffaello’s
  • 1 zakje vanillesuiker
  • geraspte kokos
Garnering:
  • amandelschaafsel
  • aardbeien
  • extra Raffaello’s

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de springvorm met bakpapier en zet deze even apart.
  2. Voeg de biscuitmix in de kom en voeg hier ook de eieren en de melk bij. Mix geheel samen op hoge snelheid voor ongeveer 5 minuten tot een luchtig mengsel.
  3. Schep het beslag in de bekleedde springvorm en strijk de bovenkant mooi glad.
  4. Bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 30 a 40 minuten mooi lichtbruin en gaar. 
  5. Nadat de biscuit gaar is laat je deze voor 10 minuten afkoelen in de springvorm. Haal dan de biscuit uit de springvorm en laat deze volledig afkoelen. 
Raffaello crème en taart vullen:
  1. Schep de mascarpone, de poedersuiker en de helft van de slagroom (125 ml) in de kom en mix het geheel samen op hoge snelheid tot een mooie stevige crème.
  2. Schep ongeveer 3 volle eetlepels van de crème in een aparte kom en zet deze even opzij. 
  3. Snijd de Raffaello in stukjes en voeg deze toe bij de crème in de kom. Meng de Raffaello met je spatel door de crème.
  4. Mix de slagroom die je hebt overgehouden (125 ml) samen met de vanillesuiker goed stijf. Schep de slagroom in de spuitzak en zet de spuitzak in de tussentijd afgedekt in de koelkast, zodat deze kan opstijven.
  5. Pak de afgekoelde biscuit erbij en snijd de biscuit een keer doormidden.
  6. Plaats de rand van de springvorm om de biscuit en sluit de rand. 
  7. Verdeel de Raffaello crème bovenop de biscuit en verdeel de crème met behulp van de spatel over de biscuit.
  8. Pak de tweede biscuit laag erbij en plaats deze bovenop de crème en druk de biscuit voorzichtig aan en verwijder de rand van de springvorm.
  9. Schep de crème die je apart hebt gehouden bovenop de taart en smeer hiermee de gehele taart af.
  10. Strooi de geraspte kokos bovenop de taart en verdeel de kokos ook tegen de zijkanten van de taart.
  11. Spuit wat toefjes slagroom bovenop de taart en garneer de taart met wat stukjes aardbeien en natuurlijk met wat extra Raffaello bonbons.
  12. Verdeel eventueel ook nog wat geroosterde amandelschaafsel in het midden van de taart.

Maak deze overheerlijke taart voor een speciale gelegenheid of verwen jezelf en je familie/vrienden eens met deze taart en gegarandeerd dat de complimenten je zullen toevliegen!

Liefs,
Fatima

IMG_0326

172 antwoorden
  1. Siham
    Siham zegt:

    hoiii ziet er weer super uit!! een vraagje hoeveel ml van de slagroom meng je met mascarpone en hoeveel met zakje vanille suiker voor de toefjes?

    Beantwoorden
  2. Sarah
    Sarah zegt:

    I love this 😍 Binnenkort maar even uitproberen! Je kookblog is echt top ik kan hier super veel recepten vinden en ze komen altijd goed uit! 😍

    Liefs, Sarah

    Beantwoorden
  3. Punt
    Punt zegt:

    Ziet er heerlijk uit. En nakkelijker dan t oogt

    Wist je dat in de bakblik van blokker de taart hoger wordt en je hem dan in drieèn kunt snijden.

    Even een bericht ter kennisgeving 🙂

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Jihane,

      Bedankt lieve meid! Ah, ja dat kan best wel kloppen hoor. Als je een kleinere springvorm gebruikt, dan zal je biscuit ook hoger uitkomen. Thanks meis! Xx

      Beantwoorden
  4. Samira
    Samira zegt:

    Ziet er heerlijk uit tbarkellah 3liek. Alleen heb ik een vraag wat betreft de slagroom. Hoeveel doe je bij de mascarpone mengsel en hoeveel hou je over voor de toefjes. Dat begreep ik niet helemaal. Of is dat die twee volle lepels mascarpone/ slagroom die je apart hebt gehouden voor de toefjes?

    Beantwoorden
  5. Gaula
    Gaula zegt:

    Heey fatima

    Ik bereid normaal nooit recepten. Na dit gezien te hebben, 😍 Ga ik zeker proberen maken. Ziett er heerlijk uitt,

    Groetjessw 💋

    Beantwoorden
  6. Rachida
    Rachida zegt:

    Hoi faatje, deze ga ik zkr uitproberen, maar ik heb nog wel een vraagje. Hoeveel slagroom meng je met de mascarpone en hoeveel voor de toefjes? Je schrijft nl over de overgehouden slagroom?

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Rachida,

      Oh, ja natuurlijk dat ben ik vergeten erbij te zetten. Je gebruikt 80 ml slagroom voor de mascarpone te mixen en de slagroom die je overhoudt, dus 170 ml die klop je stijf voor de toefjes bovenop de taart. Succes meid! Xx

      Beantwoorden
  7. Sadia
    Sadia zegt:

    Hoi faatje, ik wil dit zo graag maken voor collega’s verjaardag. Ik wou vragen of ik cupcake mix kan gebruiken die ik van hema heb gekocht want ik woon namelijks in engeland. Ik kan biscuit mix niet vinden. Hoeveel gram is jou biscuit mix? Xx

    Beantwoorden
  8. Leila
    Leila zegt:

    Kun je de mascarpone ook vervangen door slagroom? Wat zou t verschil zijn? Want ik zie ook veel recepten vd rafaellotaart met slagroom

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Leila,

      Ja, hoor je kunt ook enkel slagroom gebruiken. Ik vind de mascarpone lekkerder qua frosting, maar je hoeft dit niet perse te gebruiken. Als ik enkel slagroom gebruik, ja dan is het eigenlijk gewoon een simpele slagroomtaart, maar ook lekker hoor

      Beantwoorden
  9. Oumniya
    Oumniya zegt:

    Super! Weer een taart!
    Na de red velvet, ga ik deze ook zeker maken!

    Keep up The good work!
    Xx

    Ps.: Ramadan komt er aan, kunnen we nog ch’hiwat verwachten? 😍

    Beantwoorden
  10. Farida
    Farida zegt:

    Salaam alaykoum Fatima,

    Alweer Soukran voor je recept. Ik heb net gemaakt voor mijn schoonfamilie morgen. Heb nog extra over dus ga ik straks een tweede maken inshaAllah. Jammer dat ik geen foto kan uploaden. Wil je graag laten zien.

    Xxx Farida

    Beantwoorden
  11. Fiertje
    Fiertje zegt:

    Hey schat de taart ziet er dodelijk uit maschallah.
    ik heb een vraagje binnenkort ga ik er 2 van maken voor een babyfeestje
    ik ga het volgens jou recept doen alleen zit ik met het volgende mee!
    de taart komen op sweetable te staan ik vraag me af of dat dan niet smelt wat denk je zelf? En ik wil geen slagroom toefjes maken omdat ik weet dat slagroom slap gaat worden heb je enige idee wat ik dan in plaats van slagroom kan gebruiken?

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Fiertje,

      Allereerst bedankt voor je super lieve compliment, Allah ibarkfiek! Je kunt de taart zeker voor een sweet table maken en geloof mij niks zal gaan smelten haha. Als je ervoor zorgt dat de slagroom stevig genoeg is voor de toefjes bijvoorbeeld, dan kan er eigenlijk niks misgaan. Je kunt voor de zekerheid de taart net zo lang in de koelkast laten staan en bijvoorbeeld 10 minuten voordat iedereen komt pas op de tafel zetten. En vanaf dan kan de taart gewoon blijven staan. Als je toch een iets stevige crème wilt voor e toefjes, dan raad ik je aan om de frosting te gebruiken waarmee je ook de taart afsmeert. Ik hoop dat je wat hebt aan mijn uitleg en als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag hé! x

      Beantwoorden
      • fiertje
        fiertje zegt:

        Lievee fatima super bedankt voor je reactie ik zeg ga zo door met je lekkere kookunst we leren van je en inshallah word je hiervoor beloont Xx
        Owja laatste vraag sorry haha kan ik slagroom en mascrapone apart kloppen en dan door mekaar mengen?

      • xfaatje
        xfaatje zegt:

        Hallo Fiertje,

        Allahoema ameen lieverd dank je wel! Je kunt het apart kloppen net zoals je doet bij een monchoutaart, alleen dan gebruik je dus monchou, maar je kunt ook gewoon mascarpone gebruiken. Gewoon de mascarpone samen mengen met de poedersuiker en de slagroom klop je dan apart stijf. En dan spatel je met een spatel de slagroom door de mascarpone crème geen. Mag ik vragen waarom je het apart wilt kloppen schat? Xx

      • xfaatje
        xfaatje zegt:

        Hallo Fiertje,

        Oh nee hoor dat zal niet gebeuren. Ik doe het al jaren op deze manier en elke keer gaat het nog goed, maar aan jou de keus hoor. Succes! x

  12. Firdaous
    Firdaous zegt:

    Hoi fatima ik heb gisteren een vraag gesteld ik zie dat die verwijdert is dus ik probeer het nog een keer.
    Ik ga over 2 weken 2 rafaello taart maken voor een babyfeest ik vroeg me af of die dan niet smelt omdat die op sweetable komen te staan de vulling is gewoon mascrapone wat denk je zelf en de toefjes wil ik niet met slagroom doen omdat ik weet dat ze dan slap gaan worden heb je miss enige idee wat ik in plaats van slagroom kan doen?

    Ik hoor het graag Xx

    Beantwoorden
  13. Ouarda
    Ouarda zegt:

    Salaam Fatima,

    Ik heb een springvorm van 28 cm, moet het de ingrediënten dan verdubbelen? Of hetzelfde aanhouden, alleen wordt het minder hoog?

    Groetjes,

    Ouarda

    Beantwoorden
  14. Mia
    Mia zegt:

    Salaam

    Ik vroeg mij af of het kwaad kan als ik de taart een dag op voorhand maak? Hij zal toch niet droog worden als hij een dag in de koelkast (of gewoon ik een kamer) blijft staan?

    Bedankt!

    Beantwoorden
    • Faatje
      Faatje zegt:

      Dat zou geen verschil moeten uitmaken voorzover ik heb ervaren. De volgende dag vind ik m juist nog lekkerder want dan zijn alle smaken in elkaar getrokken.

      Ik maak taarten altijd een dag van tevoren en bewaar ze in de koelkast zodat ik m de volgende dag van kam genieten 🙂

      Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Alaikoem salaam Mia,

      Ja, hoor je kunt makkelijk deze taart een dag van te voren maken. Laat de taart gewoon in de koelkast staan en 1 uur voor serveren, haal je deze eruit! Succes Xx

      Beantwoorden
  15. Soraya
    Soraya zegt:

    Salaam,

    Bij het stukje van de mascarpone, slagroom en poedersuiker ging het fout. Ipv een dikke massa kreeg ik een vloeibare mengsel. Ik heb echter 60 sec gemixt. Waar ging t fout?

    Beantwoorden
  16. Tahmina
    Tahmina zegt:

    Salam lieve Fatima,
    Ik heb het vandaag gemaakt en is super goed gelukt :), dank je voor je lekkere recepten en jammer dat ik geen foto kan laten zien. Keep up the good work
    Grtjes uit Duitsland

    Beantwoorden
  17. Faatje
    Faatje zegt:

    Hey Fatima,

    Zou je een recept willen plaatsen voor eem fluffy zelfgemaakte biscuittaart?
    Dus zonder pakjes gwn alles zelf doen.

    Liefs Faatje

    Beantwoorden
  18. Meryem
    Meryem zegt:

    Heey,
    Ik heb een vraag.
    Ik zoek al heel lang naar een biscuitmix , maar ik vind er gwn geen hier in Belgie.
    In de ah hebben ze het ook niet meer. Kan ik de biscuitmix niet zelf maken?
    Alvast bedankt

    Beantwoorden
  19. Seleyna
    Seleyna zegt:

    Hoi hoi, ik heb dit vandaag gemaakt en hij is zooooooo lekker. Ben zo blij. Morgen ga ik je slagroomtaart maken. Super super super. Blijf recepten delen aub. Je bent een toppertje..

    Beantwoorden
      • Seleyna
        Seleyna zegt:

        Ik heb je gisteren via instagram de foto gestuurd van het resultaat. 😘😘 straks maak ik de slagroomtaart, heb er nu al zin in..

  20. Nisa
    Nisa zegt:

    Haai faat,

    Waarom plaats je geen recepten meer. Ik zie af en toe wel wat voorbij gaan via Instagram alleen heb ik geen insta helaas

    Beantwoorden
  21. Umm Amatullah
    Umm Amatullah zegt:

    Assalaamoe Aleikoem,
    Deze taart is zo mooi, Allaahoema Baarik! Ik ga deze taart In Sha Allah maken voor Ied al Fitr! Baraak Allaahoe feeki voor je moeite lieverd! Je kan heel goed uitleggen Masha Allah❤️❤️❤️

    Beantwoorden
  22. Nabila
    Nabila zegt:

    Hallo Faatje,

    Kan het ook met een springvorm van 26 cm? Of moet ik nog ingredienten toevoegen?

    ben trouwens een fan van jou eten.. Altijd lekker Maa shaa Allah.. 😍

    Keep up the good work!

    xxx Nabila

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Nabila,

      Bedankt voor je lieve bericht lieverd! Ja, je kunt een vorm van 26 cm gebruiken, maar dan raad ik je wel echt aan om sowieso de biscuitmix te verdubbelen, want anders krijg je zo’n lage taart. Succes meis! Xx

      Beantwoorden
  23. Umm Abdurrahmaan
    Umm Abdurrahmaan zegt:

    Salaam alaykoem,

    Allereerst bedankt voor al u receptjes en al de moeite die je doet. Ze zijn echt heel duidelijk Enzo voor beginners en omdat ze allemaal lukken krijg je nog meer zin om te bakken/koken! Ik heb een vraagje, ik zie net dat ik maar 50gram poedersuiker heb? Kan ik iets anders in de plaats doen of maakt dat niet uit?

    Baaraka Allaahoe fieki en Ramadaan moebaarak!

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Alaikoem salaam meid,

      Bedankt voor je super lieve bericht! Allahoema ameen inschAllah! Je kunt ook kristalsuiker gebruiken als je niet genoeg poedersuiker hebt. Succes! Xx

      Beantwoorden
    • Nicole
      Nicole zegt:

      Misschien een beetje laat maar wie weet voor een volgende keer, een tip voor iedereen, ik koop nooit meer poedersuiker uit de winkel. Want je kan het gewoon thuis zelf ‘maken’! Je maalt de poedersuiker gewoon fijn in de keukenmachine (ik heb zelf een magic bullet) met een klein thee lepeltje maizena!

      Beantwoorden
      • xfaatje
        xfaatje zegt:

        Hallo Nicole,

        Dat kan natuurlijk ook haha, maar ik koop voor het gemak gewoon een bus poedersuiker haha. Maar toch een goed idee hoor!

  24. Emiliana
    Emiliana zegt:

    Hoi Faatje,

    Ik heb je taart net gemaakt maar ik heb de garnering nog even gelaten voor morgen want ik wil de taart morgen pas meenemen.
    Ik heb de taart in de koelkast gedaan in een plastic meeneem bak. Denk je dat dat kwaad kan voor 1 dag? Wat kan ik anders doen om m een dag te bewaren?

    Beantwoorden
  25. laila
    laila zegt:

    Hey Faatje!

    Hoe kom je aan die taartsnijder? Super handig! Ik maak ook vaak (raffaelo)taarten, alleen deze snijd ik zelf met de hand. Ik wist niet eens dat zo een handig ding bestond! Waar heb jij deze gekocht?

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Laila,

      Deze taartzaag komt van de Xenos. Echt super handig hoor! Ik vind dit nog vele male fijner dan een mes, want met een taartzaag kun je gewoon niet schuin snijden haha! Xx

      Beantwoorden
  26. Hodan
    Hodan zegt:

    Salaam.. masha Allah ziet er weer verukkelijk uit!!!
    Ik heb hier waar ik woon geen biscuitmix..heb online gezien dat je dit zelf kan maken(koopmans recept) maar daar word geen melk gebruikt..ik zie jou in je video wel melk gebruiken..maakt dit de cake dan zachter? Of is het niet nodig wanneer ik de mix zelf from scratch maak?

    Beantwoorden
  27. Asma
    Asma zegt:

    Salam walaikoum Faatje, ik had vraagje,
    ik wil dit graag maken voor el3ied alleen moet ik dag van te voren maken of eerder of die dag zelf ?

    Beantwoorden
  28. Karima
    Karima zegt:

    Tbark Allah, ziet er super lekker uit! Ben echt een fan van jou lekkere recepten. Deze raffaelo taart ga ik zeker ook maken met el Eid in sha Allah.

    Beantwoorden
  29. Hayet
    Hayet zegt:

    Salam, de mix is bij mij heel waterig en korrelig geworden. Ook na het doormixen blijft de mix water afscheiden. Wat heb ik verkeerd gedaan?

    Beantwoorden
  30. Lamia
    Lamia zegt:

    Heb deze taart nu al een paar keer gemaakt en kan er geen genoeg van krijgen. Heb alleen maar positieve reacties gehad. Bedankt voor het delen 🙂

    Beantwoorden
  31. Yasmina
    Yasmina zegt:

    Wassalaam aleikoum Fatima, vol goede moed begon ik aan deze prachtige taart, tot mijn vulling helemaal mislukte en hoe kan zoiets simpel nou mislukken 🙁 Hij was helemaal niet stijf, helemaal waterig … Ik kon er helemaal niets meer mee doen. Als ik een foto zou plaatsen van hoe mijn taart eruit ziet nu op moment gaat ie viraal, zo erg is het. Wat heb ik verkeerd gedaan? Ik wil zo graag een mooie taart maken en meenemen om bezoek in shaa Allaah. Ik hoor graag van je en oh ja, je bent een topper!

    Beantwoorden
  32. Naouel
    Naouel zegt:

    Salamo Alaykom Fatima,
    Allereerst Allahoema barik lik… Het ziet er verrukkelijk uit.
    Kun je mij vertellen waar je bakblik van 24 dm koopt? Heb mij rot gezocht.

    Beantwoorden
  33. Sihampie
    Sihampie zegt:

    Heb het gemaakt vandaag en my god.. het was echtttttttt lekker man! Heb er van gesmuld.. dankjewel voor de duidelijke uitleg!!!

    Beantwoorden
  34. Chereen
    Chereen zegt:

    Super mooi, mn zusje is donderdag as jarig. Alle taarten ( ja ook van de Hema) hebben rundergelatine als ingredient 🙁 .. Mn zusje lust geen mascarpone, kan ik dit ook vervangen met wat anders? Heb je tips? Dacht zelf aan Slagroom klopfix en gecondenceerde melk .. Is dat wat denk je ?

    Beantwoorden
  35. Maartje
    Maartje zegt:

    Wauw!.. Ik zou graag een klein taartje willen maken met een springvorm met een diameter van 18 cm, welke benodigdheden qua ingrediënten heb ik dan nodig?

    Beantwoorden
  36. Per
    Per zegt:

    Help!!! mijn man is de 28ste jarig en hij wilt al ee tijdje zo’n taart kan iemand het voor mijn maken uiteraard tegen betaling. Ik wil hem heel graag verassen.

    Groetjes p

    Beantwoorden
  37. Songul
    Songul zegt:

    Ziet er overheerlijk uit. De 27ste is mijn man jarig. Ik ga het dan maken. Het ziet er naar uit dat we onze vingers er ook nog bij gaan eten. Smulllllleeeeee;)

    Beantwoorden
  38. Amal
    Amal zegt:

    Slm, eerst en voor twarkallah 3liek, ziet er echt wel verrukkelijk uit zeker voor de coco’s liefhebbers. Vandaar mijn volgende vraag. 😉 kan ik de Rafaelo’s vervangen met Ferrero’s? Ben zelf niet zot van Rafaelo’s …

    Beantwoorden
  39. Souhila
    Souhila zegt:

    Ik heb de taart gisteren gemaakt. Echt heerlijk…ik heb een alleen maar complimenten gekregen 🙂 Zelfs mijn kinderen die eigenlijk geen taart lusten konden er geen genoegen van krijgen. Dus heel erg bedankt voor al je recepten. Door je duidelijke uitleg, foto’s en filmpjes kan er niks mis gaan! Je bent geweldig!!!

    Beantwoorden
  40. Wassima
    Wassima zegt:

    Hmmm Heerlijk, tbarkellah hliek! Ik ben letterlijk iemand met 2 linkerhanden! Jij kan je niet voorstellen hoe vaak je me gered hebt met jouw recepten en duidelijke video’s. Ik ben zo’n ramp in de keuken dat ik een gewoon geschreven recept mij nooit lukt!

    Nu even een vraagje, vanwaar heb je jouw bakvorm? xx

    Beantwoorden
  41. Yousra
    Yousra zegt:

    Hey Fatima!

    Ik heb net de taart gemaakt alleen is het beslag wat eromheen gaat niet zo stevig, nou ben ik zo dom geweest om het toch op de taart te doen maar het is niet glad te strijken, enig idee hoe ik dit nog kan redden haha, alvast bedankt!!

    Beantwoorden
      • Yousra
        Yousra zegt:

        Hey Fatima!

        Het is uiteindelijk toch goed gekomen. Ik heb het in de koelkast gedaan en toen werd het stijf gelukkig!

        Hij was overigens heerlijk!! Iedereen heeft ervan gesmuld tijdens Eid haha dank je wel voor het delen!❤️

  42. Lela
    Lela zegt:

    Salam alikoem! Is het mogelijk om deze taart een dag van te voren te maken? Worden de raffaello’s dan niet taai of zacht? Thanks voor het delen van het recept. xxx

    Beantwoorden
    • Fatima El Irari
      Fatima El Irari zegt:

      Hallo Lela,

      Ja hoor je kunt de taart een dag van tevoren maken, maar ik raad je wel aan om pas op de dag zelf de slagroom toefjes boven de taart aan te brengen en de raffaello en de aardbeien op te doen. Succes! Xx

      Beantwoorden
  43. Nadia
    Nadia zegt:

    Salam fatima,

    In eerste instatntie mijn complimenten voor he masha allah. Jou man mag blij zijn hihi met zo een vrouw allahumma baarik.

    Ik wil de taart morgen voor het eerst maken.
    Je bent zeker niet de moeilijkste in de uitleg van je recepten. Heh vaker dingen grmaakt en alles is gewoonweg zo duidelijk.

    Alleen bij deze heb ik even een vraag. Alles was me duidelijk tot ik de reacties las met jou antwoord erbij.

    In de beschrijving staat dat je dr slagroom moet delen in 2e. Dus de eerste 125 ml bij de marscopone en de poedersuiker.
    En de overige 125 ml die je misxe met de vanillesuiker voor de toefjes?
    In de reactie lees ik jou antwoorr op een vraag van een aantal en daarin staat 80 bij de mascorpone en 170 bij de vanilesuiker voor de toefjes.

    Snap je dat ik dan even door de war ben.
    Insha allah hoor ik van je, want wil hem insha allah morgen maken.

    En nog laatste vraag. Hoeveel rafellos doe je bij die ene apparte kom waar je die 3 eetlepels van weg neemt..in dr reacties zie ik bij de 1 staan een hele pak, bij de ander geef je 5 stuks aan…

    Help me out hbiba.

    Beantwoorden
    • Fatima El Irari
      Fatima El Irari zegt:

      Alaikoem salaam Nadia,

      Dankjewel lieve schat! Ik begrijp het lieverd, maar ik zal het je even uitleggen. Je gebruikt echt 125 ml voor bij de mascarpone en de overige 125 ml gebruik je voor bovenop de taart. Ik gebruikte 1 pakje raffaellos voor de gehele taart. Ik heb daar denk ik 4 of 5 raffaellos van apart gelegd voor de garnering. Ik ga even mijn reactie in de opmerkingen aanpassen en als het nog niet duidelijk is, dan hoor ik het graag. Xx

      Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *