Beste volgers/lezers,

Laat ik voorop stellen dat ik echt gezegend ben met de beste volgers in de hele wereld!

Jullie laten mij zo vaak weten hoe blij jullie wel niet met mij en mijn blog zijn, maar weten jullie eigenlijk wel hoe enorm blij ik met jullie ben?

In mijn jaren van bloggen heb ik zoveel liefde, steun, betrokkenheid en vooral vertrouwen van jullie mogen ontvangen. Ik wil jullie allemaal oprecht bedanken voor het vertrouwen in mij en in mijn blog. ‘’Fatima, ik durf bijna geen ander recept meer uit te proberen, dan die van jou.’’ Zo dankbaar dat ik de kans heb om zulke lieve berichten te mogen ontvangen.

Alle liefdevolle berichten, elke vraag, elk bezoek aan de blog en vooral elke foto van jullie uitgeprobeerde gerechten/baksels waardeer ik zo ontzettend! Het leukste vind ik om jullie mooie creaties te mogen bewonderen en ook nog eens jullie enthousiaste berichten te mogen lezen.

Wanneer ik foto’s ontvang van een uitgeprobeerde recept bewaar ik deze om vervolgens gezamenlijk met andere foto’s op mijn Instagram of Facebook account te delen. Wat ik zo jammer vind, is dat de foto’s al snel niet meer recentelijk in beeld zijn voor andere.

Om deze reden heb ik besloten om speciaal voor alle mooie, lekkere, geweldige creaties van jullie een apart hoekje aan te maken op de blog en hier dan alle foto’s te tonen. Op deze manier kan ik altijd tussendoor even naar jullie foto’s kijken en elke dag eraan herinnerd worden waar ik het allemaal voor doe!

Dus heb je nou ook een recept uitgeprobeerd van de blog en zou je deze graag met mij en de rest willen delen?(gewoon doen hoor!) stuur deze dan naar info@kookhoekjevanxfaatje.nl

Het is ook mogelijk om mij de foto op Instagram of Facebook toe te sturen. Heb je een openbaar acount, vergeet dan niet de #kookhoekjevanxfaatje te gebruiken in de omschrijving!

Boven elke collega heb je de mogelijkheid om op de titel te klikken, zodat je direct wordt doorverwezen naar het desbetreffende recept.

Liefs,
Fatima

Deel 11