Beste volgers/lezers,

Laat ik voorop stellen dat ik echt gezegend ben met de beste/liefste volgers!

Jullie laten vaak blijken hoe blij jullie zijn met mij en mijn blog, maar weten jullie eigenlijk wel hoe enorm blij ik met jullie als mijn volgers ben?

In mijn jaren van bloggen heb ik zoveel liefde, steun, betrokkenheid en vooral vertrouwen van jullie gekregen. En hiervoor wil ik jullie allemaal oprecht voor bedanken, gewoon voor het vertrouwen in mij en in mijn blog. ‘’Fatima, ik durf bijna geen ander recept meer uit te proberen, dan die van jou.’’ Zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen om zulke lieve berichten te mogen ontvangen van jullie. Door alle liefdevolle berichten, elke vraag, dagelijks bezoek aan de blog besef ik elke dag waar ik het allemaal voor doe en waarom ik een paar jaar terug deze blog ben begonnen.

Er is toch een ding dat ik echt geweldig vind en dat is dat ik jullie mooie creaties mag bewonderen! Wanneer ik foto’s ontvang van een uitgeprobeerde recept bewaar ik deze om vervolgens gezamenlijk met andere foto’s van alle andere uitgeprobeerde recepten op mijn Instagram en Facebook account te delen. Maar wat ik nou zo jammer vind, is dat de foto’s al snel niet meer recentelijk in beeld zijn voor iedereen. En precies om deze reden heb ik besloten om speciaal voor al jullie mooie, lekkere, geweldige creaties een apart hoekje aan te maken op de blog en hier dan alle foto’s te tonen! Op deze manier kan ik altijd tussendoor even naar jullie foto’s spieken en ook kunnen alle andere bezoekers jullie foto’s bewonderen!

Dus ik zou zeggen heb je nou een recept van mij uitgeprobeerd en zou je deze graag met mij en de rest willen delen?(gewoon doen hoor!) stuur deze dan naar info@kookhoekjevanxfaatje.nl en dan zorg ik ervoor dat deze hier op de blog getoond wordt!

Het is ook mogelijk om mij de foto op Instagram of Facebook toe te sturen. Heb je een openbaar acount, vergeet dan niet de #kookhoekjevanxfaatje te gebruiken in de omschrijving.

Als je naar beneden scrolt, dan zie je de twee delen van de eerste foto collages met jullie creaties. Boven elke collega is er de mogelijkheid om op de titel te klikken en dan wordt je direct doorverwezen naar het desbetreffende recept.

Liefs,
Fatima

Deel 11
Deel 21