Hi, Welkom op mijn foodblog!

Mijn naam is Fatima en op mijn blog deel ik graag mijn passie voor koken en bakken met je!

Op de blog vind je diverse recepten met zo nu en dan een gekke twist van mijn kant, maar het leuke is dat de recepten altijd makkelijk te volgen zijn en natuurlijk erg lekker zijn! Mij kun je altijd wel vinden in de keuken waar ik weer bezig ben met allerlei verschillende traditionele Marokkaanse gerechten tot talloze zoete en simpele baksels.

Voor mij is mijn blog de plek waar ik graag al mijn keukengeheimen met je deel en jou wil laten zien dat koken en bakken helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn en dat ook jij het kunt! Elke keer weer zullen er andere artikelen op de blog verschijnen, van recepten, tips en tricks en niet te vergeten vele leuke, creatieve DIY projecten!

Of je nou net zo´n kookgek bent zoals ik of misschien ben je wel net begonnen met koken en bakken, hier op de blog kan het allemaal met veel plezier en liefde.

Dus bij deze moedig ik je graag aan om de handen uit de mouwen te steken en lekker creatief aan de slag te gaan in de keuken! Geloof mij je zult zien dat koken en bakken echt leuk is en ook jij het kunt. Voor je het weet ben ook jij de keuken niet meer uit te slaan en verover je vele harten met je heerlijke gerechten en baksels.

Wees welkom en laten we samen talloze lekkere gerechten en baksels klaarmaken!

Heel veel kookplezier toegewenst.1

Veel liefs,
Fatima