Pink velvet taart

Ik heb voor jullie weer een heerlijk stukje taart klaargezet. Omdat er zoveel vraag was naar het recept van een red velvet taart besloot ik deze dan eindelijk deze eens te gaan bakken. En toevallig was het ook nog een Valentijnsdag, dus dit kwam goed uit! De originele red velvet taart is zoals je al kunt lezen rood, maar in plaats van een rode taart heb ik gekozen voor een roze taart en eerlijk ziet deze taart er niet super cute uit? En oh men wat was deze taart ook nog eens lekker! Tussen de middelste lagenzit een zachte mascarpone crème die de taart nog smeuïger maakt! Ze zeggen dat liefde door de maag gaat toch? Nou na het proeven van deze taart ga je er denk ik nog echt in geloven ook. Ik in ieder geval wel!

Wil je elke keer als eerste mijn foodvideo’s zien? Abonneer je dan hier op mijn kanaal.

Wat heb je nodig? (8 personen)

  • 3 eieren
  • 180 gram kristalsuiker
  • zakje vanillesuiker
  • 100 ml zonnebloemolie
  • 180 ml melk
  • 200 gram bloem
  • zakje bakpoeder
  • 1 thl. cacaopoeder
  • snufje zout
  • roze kleurstof(mag ook een andere kleur zijn)

Mascarpone crème:

  • 500 gram mascarpone(2 kuipjes)
  • 80 ml verse slagroom
  • 150 gram poedersuiker

Extra:

  • aardbeien
  • pure chocolade
  • melk chocolade

Bereidingswijze:

Klop in een ruime kom de eieren samen met de kristalsuiker en het zakje vanillesuiker goed luchtig. Giet er dan de zonnebloemolie bij en mix dit nog even kort samen.

Voeg de bloem toe samen met de bakpoeder en de cacaopoeder die je van te voren hebt gezeefd. Giet er dan de melk bij en mix dit samen tot de droge ingrediënten zijn opgenomen door de natte. Ga met een spatel nog even kort door het beslag. Voeg dan ongeveer 1 eetlepel van de kleurstof bij het beslag en mix dit samen.

Vet de bakvorm in en bestuif de vorm met ongeveer 1 eetlepel bloem en giet er dan het beslag in. Je kunt een bakvorm gebruiken van 24 cm  of 26 cm doorsnede.

Bak de cake in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 30 minuten gaar.

Laat de cake na het bakken voor 10 minuten afkoelen in de vorm, daarna haal je de cake uit de vorm en laat je het volledig afkoelen op een rooster.

Mascarpone vulling

Haal de mascarpone uit het kuipje en roer deze in een kom flink samen met de poedersuiker. Het is makkelijk om de mascarpone zeker 1 uur voor gebruik uit de koelkast te halen, zodat de mascarpone op kamertemperatuur kan komen.

Giet de slagroom erbij en mix dit met een handmixer voor ongeveer 1 minuut samen, totdat de crème goed dik en stevig is. Ga nog even kort met de spatel door de crème en dek de kom dan af. Zet de mascarpone crème in de tussentijd even in de koelkast.

Aardbeien decoreren

Pak een steelpannetje erbij en breek hier de chocolade in. Giet hier  1 eetlepel zonnebloemolie bij en laat de chocolade volledig smelten op zacht vuur. Ondertussen blijf je de chocolade met een lepel doorroeren. Dit doe je bij beide chocoladerepen.

Pak een boterhamzakje en giet hier voorzichtig de afgekoelde gesmolten chocolade in. Zorg ervoor dat de chocolade bij de punt van het boterhamzakje komt. Knoop het boterhamzakje aan de bovenkant dicht.

Knip in de hoek van het boterhamzakje een klein stukje eraf en maak dan zigzaggende bewegingen boven de aardbeien. Let er wel op dat je dit snel doet, want de chocolade loopt er best snel uit. Zet dan de gedecoreerde aardbeien in de koelkast, zodat de chocolade hard kan worden.

Taart vullen en afwerken

Stap 1.

Snijd de afgekoelde cake in drie gelijke stukken. Ik gebruik hier een taartzaag voor, maar je kunt ook prima een broodmes gebruiken.

Verdeel op de eerste laag ongeveer 2 volle eetlepels van de mascarpone crème en strijk met behulp van een spatel de mascarpone crème glad.

Stap 2.

Leg voorzichtig de  tweede plak cake erop en verdeel hierop weer 2 eetlepels van de crème. Strijk de mascarpone crème weer glad.

Stap 3.

Leg dan de laatste  plak cake erop en verdeel dan de rest van de mascarpone crème bovenop de cake en nu ga je de gehele taart voorzichtig afsmeren met de mascarpone crème.

Stap 4.

Haal je de aardbeien uit de koelkast en verdeel je deze bovenop de taart.

En dan is het tijd om de taart aan te snijden en er lekker van te genieten! Je kunt deze taart altijd een dag van te voren bereiden, want de volgende dag smaakt deze taart  nog lekkerder!

Je kunt de taart in de koelkast bewaren, maar persoonlijk vind ik de taart lekkerder als je deze op kamertemperatuur bewaart. In de zomer raad ik je wel aan om de taart in de koelkast te zetten.

Kleurstof is verkrijgbaar bij de Toko, Xenos, Jamin(snoepwinkel) of je kunt het bestellen op www.deleukstetaartenshop.nl

Veel bakplezier en geniet er lekker van!

IMG_8307

 

 

133 antwoorden
  1. Farida
    Farida zegt:

    Super duidelijk. Bedankt dat je zo veel recepten deelt, op zo’n duidelijke manier! ik heb ze allemaal al op jouw manier uitgeprobeerd en iedere keer is het heerlijk!
    TbarkAllah 3lik!

    Beantwoorden
  2. Salima
    Salima zegt:

    Halo Fatima,
    Ik had een vraagje als je cacao poeder gebruikt is dat dan puur cacaopoeder of is dat gewoon Nestlé cacaopoeder voor chocomelk .
    Alvast bedankt

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Salima,

      Dit is pure cacaopoeder, dus niet de melkpoeder van Nestle. Je kunt de cacaopoeder gewoon bij de Albert Heijn vinden bij de bakafdeling. Succes meid Xx

      Beantwoorden
  3. Wafaa
    Wafaa zegt:

    Zo mooi en lekker ziet t eruit Allahuma bareek! Mag ik vragen waar je die taartsnijder vandaan hebt en die kleurstof ? Shukran en ik probeer vaak je recepten uit. Zijn allemaal goed gelukt Allaahuma bareek door jouw goede uitleg !! Liefs

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Wafaa,

      Allereerst bedankt voor je lieve compliment! De taartzaag kun je vinden bij de Xenos en de kleurstof eigenlijk ook. Zelf heb ik de kleurstof gekocht bij de Toko. Succes meid! Xx

      Beantwoorden
  4. siham
    siham zegt:

    Salam xfaatje hoe is het met jou wat ziet het er weer lekker uit. Ik had een kort vraagje vanwaar haal jij die kleurstof als ik vragen mag xx

    Beantwoorden
  5. Sana
    Sana zegt:

    Ik ben zooo gek op jouw recepten! Heb al veel zelf geprobeerd te maken en elke keer is het weer heerlijk!! Ga deze taart ook zeker proberen te maken. Blijf vooral doorgaan met wat je doet, want je doet het echt goed!

    Groetjess xx

    Beantwoorden
  6. salma
    salma zegt:

    ik ga morgen inshallah de taartsnijder halen en de kleurstof. dan hoop ik het zondag te hebben gemaakt.
    alleen kan ik ook een andere soort fruit erop versieren ipv aardbeien?

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Salma,

      InschAllah meid. Uh jazeker! Je kunt bijvoorbeeld Kiwi, Druiven, Perzik etc. gebruiken. Eigenlijk kun je elk fruit gebruik dat je zelf lekker vind!

      Beantwoorden
  7. ChaimaeM
    ChaimaeM zegt:

    Beste Fatima. Nou echt tbarkAllah 3lik! Wat een geweldige recepten heb jij. En de superduidelijke uitleg altijd. Ga zo door please!! Ik heb een vraagje over deze ( overduidelijke ) heerlijke taart die ik binnenkort eens ga maken.

    De mascarponevulling is die stevig of blijft ie redelijk zacht? Ik dacht misschien om rozetten te spuiten buiten aan de zijkant maar als het toch slagroomzacht is denk ik dat dat zal uitzakken?!

    Xxx

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Chaimae,

      Allah ibarkfiek lieve meid, super lief van je! Deze mascarponevulling is echt goed stevig haha. Dus je kunt er zeker rozetten van spuiten! Laat de mascarponecreme in de tussentijd gewoon in de koelkast staan en haal deze er pas uit wanneer je die wilt gaan gebruiken. Moet goed komen! Succes meid Xx

      Beantwoorden
  8. Fatima
    Fatima zegt:

    Salaam wa aleikoum Fatima,

    Macha Allah wat een plaatje. Was al zo lang opzoek naar een redelijk simpele red velvet recept.

    Vraagje: zou je ook bijv rode bieten poeder kunnen gebruiken ipv kleurstof als “gezonde” variant?

    Beantwoorden
      • xfaatje
        xfaatje zegt:

        Alaikoem salaam Chaimae,

        Ik heb zelf nog nooit bietensap gebruikt dus ik kan het je niet echt vertellen. Maar ik heb wel een keer een red velvet taart geproefd die gemaakt was met rode bietenpoeder en daar proefde je niks van terug.

  9. Sanae
    Sanae zegt:

    Lieve Faat, dat ziet er overheerlijk uit ma sha Allah. Dank je wel voor het delen!
    Ga het gauw uitproberen.
    Keep up doing the good work!!

    Beantwoorden
  10. Sara
    Sara zegt:

    Hoi Fatima,

    Wat ziet deze taart er mooi uit zeg! Allahoemma baarik. Ik had een vraagje. Hoe krijg je die mooie ‘reliëfgolfjes’ op de mascarponecrème aan de buitenkant van de taart?

    Liefs,
    Sara

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Sara,

      Dankjewel lieve meid! Als je naar de video kijkt dan zie je bijna op het eind hoe ik dit precies doe. Je drukt zeg maar met de uiteinde van de palletmes of spatel kleine piekjes in de créme en laat dan direct los. Het is iets ingewikkeld om het zo uit te leggen, maar als je de video bekijkt op 6.38 minuten dan zie je wat ik bedoel hihi. Succes hoor! xx

      Beantwoorden
  11. Louise
    Louise zegt:

    jammmieee…Sinds ik jou gezellige blog heb ontdekt omarm ik de extra kilooo’s met liefde 😉 dank voor het delen en je duidelijke uitleg! Liefs

    Beantwoorden
  12. Amal
    Amal zegt:

    Hee dames, wil de taart vandaag maken voor morgen maar moet ik de cake en mascarpone beslag al bij elkaar doen of apart in de koelkast en morgen smeren? Xxx

    Beantwoorden
      • Amal
        Amal zegt:

        Bedankt voor de snelle reactie! De cake is bijna klaar dus nu gauw de mascarpone klaarmaken! Ziet er goed uit! Liefs.

  13. Siham
    Siham zegt:

    Hoiii… ik heb deze taart gisteren gemaakt in een springvorm van 26cm, maar hij was helaas laag en breed uitgekomen ipv lang en smal.. dus ik kon maar 1 laag snijden.. verder smaakte hij wel erg lekker!! Ik zou denk ik wel gewoon zo een kleine springvorm gebruiken van 20cm.. dan krijg je echt het mooiste resultaat..

    Thnx voor de recept.. dacht altijd dat red velvet heel lastig te maken was maar dus niet!

    Kusjessssssssssss

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Siham,

      Ah, ik ben blij dat de taart alsnog in de smaak is gevallen. Je kunt de volgende keer inderdaad een kleinere vorm nemen of je verdubbelt het recept dat kan ook. Bedankt lieve meid! Xx

      Beantwoorden
      • Amal
        Amal zegt:

        Hee, wat toevallig dat viel me net ook op! Snel even nog 1 gemaakt (hoef ik ‘m ook niet meer door midden te snijden) en in de oven gedaan! Xxx

  14. Merrie
    Merrie zegt:

    He meid
    Jouw recepten zijn echt top!
    Alleen bij deze was de topping erg slordig bij mij. Vooral de zijkanten, het bleef niet mooi op de cake plakken.
    Voor de rest ❤️❤️❤️❤️

    Beantwoorden
  15. Najat
    Najat zegt:

    Hallo Faatje,
    Kan ik bij de marscapone crème ook (lauw) gesmolten witte chocolade doen en dan de poedersuiker weg laten? Zodat het een krokant laagje krijgt en niet al te zoet wordt?
    Groetjes

    Beantwoorden
  16. Yara
    Yara zegt:

    Hey Fatima! Mijn held 🙂
    Ik wil deze taart vandaag maken en ik vroeg mij af of ik ook
    Witte bastardsuiker kan gebruiken ipv poedersuiker en zo ja hoeveel gram denk je dat ik nodig heb?
    Gr,
    Yara

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Yara, aah super lief haha! Je kunt ook basterdsuiker gebruiken en gewoon dezelfde hoeveelheid aanhouden. Als je het minder zoet wilt hebben, dan kun je de helft nemen of iets meer dan de helft. Succes meid!❤️💋

      Beantwoorden
  17. Hanna
    Hanna zegt:

    Hallo Faat, ik lees op inet overal dat ze in de red velvet taart karnemelk doen ipv melk. Nooit zelf gedaan maar zou dit volgens jou ook kunnen? Super mooie taart trouwens en duidelijke video! xx

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Hanna,

      Ja, klopt ik heb dat ook voorbij zien komen, maar ik gebruik gewoon melk haha. Maar als je karnemelk wilt gebruiken, dan kan dit gewoon hoor. Bedankt lieve meid! x

      Beantwoorden
  18. Ikram
    Ikram zegt:

    Hoii faat,

    ik had even een vraagje voor de zekerheid.. in je recept staat er 150gr poedersuiker, het lijkt alleen alsof je minder doet in je video dan 150 gr. Of ligt het gewoon aan mij hahaha want bij mij lijkt 150 gram veel meer dan dat,,,, Let me know please..

    Kus

    Beantwoorden
  19. Siham
    Siham zegt:

    Salamoe alaikom, ik had een vraagje als ik in koelkast wil bewaren, hoe kan dat het besten, ik bedoel zak overheen ofzo, of dat blijft aan de crème plakken??

    Beantwoorden
  20. Ikram
    Ikram zegt:

    Heeeeeeeeeeeeeerlijk!! Helemaal geslaagd in een springvorm van 20cm! Was super lekker, had het meegenomen op bezoek, en kreeg van iedereen complimentjes.. Allemaal aan jou te danken!

    Kus

    Beantwoorden
  21. Oumniya
    Oumniya zegt:

    Salam!
    Super lekker recept! Hij is me gelukt in een springvorm van 18cm.. Klein en schattig!
    Alleen een paar vraagjes.. Hihi

    Wat zou t verschil kunnen zijn qua smaak als ik karnemelk gebruik de volgende keer en waarvoor dient de cacaopoeder precies?

    En tot slot waar had je die leuke taart plateau vandaan?

    Keep up The good work!

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Salaam alaikoem Oumniya,

      Aah, super goed meid! Ik ben blij dat het heeft gesmaakt alhamdoelilah! In de ”orginele” red velvet taarten voegen ze karnemelk toe, maar eerlijk gezegd weet ik niet wat voor smaak verschil dit is? Ik heb namelijk zo’n taart op, maar ik proefde helemala geen verschil. De cacaopoeder dient voor een klein vleugje cacao smaak in de taart. De taart plateau komt van de H&M hihi. Bedankt lieve meid! x

      Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Nisrine,

      Dit heb ik ook echt altijd hoor. Maar weet je wat de truc is! Keer de cake altijd om nadat je deze uit de vorm hebt gehaald. Dus de onderkant wordt de bovenkant. De onderkant is namelijk altijd mooi egaal.

      Beantwoorden
  22. Noor
    Noor zegt:

    Jammer dat er hij de bereidingswijze staat dat je een bakvorm van 24 of 26 cm kan gebruiken, terwijl jij een bakvorm van 18 cm heb gebruikt. Heb ik later pas gelezen in een reactie. Ik heb een vorm van 24 cm gebruikt zoals er staat bij de bereidingswijze en mijn cake is niet mooi hoog geworden en kon m dus ook niet twee keer snijden 🙁

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Noor,

      Als je een vorm van 24 cm of 26 cm gebruikt, dan moet je het recept verdubbelen lieverd. Mijn excuses dat dit niet duidelijk genoeg in het recept staat. Heeft het wel gesmaakt?

      Beantwoorden
  23. Mia
    Mia zegt:

    Salaam!

    Ik vroeg mij af of het lekker zou zijn om smeerkaastopping te gebruiken (wordt vaak gebruikt bij worteltaart, heeft een vleugje citroensmaak) i.p.v de mascarponetopping?

    Choukran!

    Beantwoorden
  24. Mia
    Mia zegt:

    Salaam,

    De cake is radicaal mislukt :(. De cake had geen cakestructuur langs de binnenkant, maar eerder een soort van puddingstructuur (ik weet niet hoe ik het moet uitleggen). Wat zou ik fout hebben gedaan?

    Choukran!

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Alaikoem salaam Mia,

      Als de cake aan de binnenkant een soort van pudding structuur had, dan was de cake nog niet gaar! Hoe lang heb je de cake in de oven laten zitten?

      Beantwoorden
      • Mia
        Mia zegt:

        Dat zou best kunnen al vind ik het raar. Want ik heb er in geprikt en er kwam niks mee uit… De cake heeft zeker een 30min in de oven gezeten. Ik ga het nog een keer proberen en hem wat langer in de oven laten.

        Alvast bedankt!

  25. Ztje
    Ztje zegt:

    Hi,

    Ik heb deze taart gemaakt, ik had zeker 45 nodig om te bakken. Ik had de 20 cm bakvorm gebruikt en er zat aardig wat beslag in. Dan is 30 minuten te kort, ook had ik niet genoeg aan de hoeveelheid meel. Het was namelijk nog waterig.

    Hij was lekker alleen beetje misvormd, punt taart.

    Beantwoorden
      • Ztje
        Ztje zegt:

        Nee juist heel hoog..punt boven. Hij heeft zeker uur in de oven gestaan. Ik kwam er wel later achter dat ik een ballonklopper heb gebruikt, ipv k-klopper.. kan het zijn dat deeg dat waterig blijft?

  26. Siham
    Siham zegt:

    Hoi,

    Hoop dat je me kunt helpen, ben nu bezig met de taart.
    Maar heb perongeluk ipv mascarpone, crème van tiramisu van galbani gebruikt. Nu is de vulling te dun heb ook een pakje monchou erbij gedaan, maar dat helpt ook niet echt. Weet je wat ik erdoorheen kan doen waardoor het wat dikker wordt ?

    Groetjes,

    Siham

    Beantwoorden
  27. Rajaa
    Rajaa zegt:

    Salaam lieve Faat!

    de taart ziet er super mooi uit!! ik had een vraagje.. kan je de witte chocolade toevallig ook mixen met de mascarpone? in plaats van op de taart en fruit? en heb je toevallig ook een foto van de binnenkant van de taart?

    Alvast bedankt lieve Faat!

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Alaikoem salaam Rajaa,

      Ja hoor dat kan ook, maar dan moet je de witte chocolade na het smelten wel eerst volledig laten afkoelen voordat je deze bij de creme toevoegt he hihi. Als je helemaal aan het eind van de video kijkt dan zie je de binnenkant van de taart.

      Beantwoorden
  28. Jaqouta
    Jaqouta zegt:

    Hoi Faatje,

    Ik heb vandaag jouw recept van noedels met gamba’s en red velvet taart gemaakt en hij was heeerlijk! Mijn kids vonden hem zelfs lekkerder dan winkel. Wel heb ik m 40 min op 180 graden gebakken,
    Heel erg bedankt voor al je recepten

    Dikke kus
    Jaqouta djali

    Beantwoorden
  29. Esma
    Esma zegt:

    Haai. Vraagje kan je deze taart ook 1 dag van te voren maken voor de volgende dag en dan gwn in de koelkast bewaren of is ie dan niet meer lekker.

    Beantwoorden
    • xfaatje
      xfaatje zegt:

      Hallo Esma,

      Jazeker, dat kan hoor. Bewaar de taart gewoon afgedekt in de koelkast. En haal de taart zeker 1 uur voor serveren uit de koeling, zodat deze goed op kamertemperatuur kan komen.

      Beantwoorden
  30. OumSafouan
    OumSafouan zegt:

    Hoi Fatima,

    Wat een mooie foto’s. Ben van plan deze taart te maken voor aanstaande maandag insha Allaah. Ben benieuwd!

    Heel erg bedankt voor het delen en je duidelijke recepten.

    Beantwoorden
  31. Elif
    Elif zegt:

    Hallo ik probeer deze taart al 2 dagen maar mijn mascarpone met poeder suiker lukt me niet al twee keer hij woord niet genoeg hard😩 Waarom zal dat zijn

    Beantwoorden
  32. Milou
    Milou zegt:

    Hee Fatima,

    Heb net alle ingrediënten gehaald voor deze taart te maken, alleen ben ik zonnebloemolie vergeten..
    Zou ik dit kunnen vervangen door olijfolie of niet?
    Je hebt echt super recepten! Ga zeker veel uitproberen 🙂
    X Milou

    Beantwoorden
  33. Elif
    Elif zegt:

    Het is me gelukt ik deed met 2 kopjes poedersuiker in de mascarpone drm lukte het mij niet hij werd zo waterig maar uiteindelijk is het gelukt ik deed het fout maar je recept was heerlijk !

    Beantwoorden
  34. Saida
    Saida zegt:

    Ik wil het recept verdubbelen omdat ik een spring vorm ga gebruiken van 26 cm. Moet ik dan ook de marscoponne mengsels verdubbelen?

    Beantwoorden
  35. Chaima
    Chaima zegt:

    Salamiualajkoum..

    Heb kleine vraagje? Van waar heb je de kleurstof? Ik ben van België en is denk ik moeilijk te vinden ? Kan ik het in alberthein vinden?

    Alvast bedankt

    Beantwoorden
  36. Sab
    Sab zegt:

    Ik heb het geprobeerd te maken, alles leek goed te gaan. Tot dat alles uit m’n bakvorm begon te stromen in de oven 🙁 het was veel te waterig..

    weet jij misschien waardoor het zou kunnen komen ? Misschien niet genoeg meel gebruikt ?

    Ik heb de tarwebloem van het AH merk gebruikt.

    Alvast bedankt

    Beantwoorden
    • Fatima El Irari
      Fatima El Irari zegt:

      Hallo Sabina,

      Heb jij precies de hoeveelheid bloem aangehouden zoals er in het recept vermeld wordt? En mag ik vragen hoe groot je bakvorm was. Ik hoor graag van je, zodat ik je kan helpen.

      Liefs,
      Fatima

      Beantwoorden
      • Fatima El Irari
        Fatima El Irari zegt:

        Hallo Sab,

        Dan weet ik al waar het aan ligt lieve schat. Voor dit recept dien je een bakvorm te gebruiken van 24 cm doorsnede of een vorm van 26 cm. Je kunt ook wel een vorm van 20 cm gebruiken, maar dan dien je de vorm tot net boven de helft te vullen met het beslag omdat het deze in de oven nog zal rijzen. Als je de vorm bijna tot de rand vult met het beslag, dan zal het beslag nog eens rijzen in de oven en dus over de randen heen komen. Ik raad je aan de volgende keer dus de vorm tot net boven de helft te vullen of een vorm van 24 cm te gebruiken. Ik weet zeker dat het je de volgende keer perfect zal lukken!

        Liefs,
        Fatima

      • Sab
        Sab zegt:

        Aaah dan is dat het dus!

        Heel erg bedankt voor je antwoord, je bent een topper! 😘😘😘

  37. Masha
    Masha zegt:

    Hoi Fatima,

    Zie ik het goed dat je all het beslag in je bakvorm van 18 cm doet? Of moet je bij gebruik van een bakvorm van 18 cm het mengsel verdelen in de helft? Ik heb namelijk ook een bakvorm van 18 cm en wil de cake in 1 x bakken en dan snijden in 4 delen.

    Groetjes,

    Beantwoorden
    • Fatima El Irari
      Fatima El Irari zegt:

      Hallo Masha,

      Als je een vorm van 18 cm gebruikt, dan dien je inderdaad het beslag in tweeën te delen. Dus je kunt dan 2 cakes bakken met het beslag in de vorm van 18 cm. Succes hoor!

      Liefs,
      Fatima

      Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *