Tortillas met Gehakt

23 mei 2014Fatima El Irari

Prep time:

Cook time:

Serves:

Ingrediënten: (5 stuks)
  • 300 gr. gemarineerd rundergehakt
  • 2 uien, in schijfjes
  • 1 groene paprika, in blokjes
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 2 etl. tomatensaus
  • 1 klein blikje mais
  • 1/2 tl. zwarte peper 
  • 1 tl. zout
  • geraspte kaas
  • tortilla wrapsIMG_85022
Bereiding:
  1. Snijd de uien in reepjes en bak deze in de koekenpan met een scheutje zonnebloemolie.
  2. Voeg de paprika stukjes erbij en bak deze even mee met de uien.
  3. Schep het gemarineerde gehakt erbij en bak het mee met de rest.IMG_85022Wraps
  4. Breng het nog even op smaak met peper en zout en roer alles nog eens door.
  5. Wanneer het gehakt gaar is voeg je de tomatenpuree erbij en meng je dit samen.Wraps1
  6. Voeg er als laatste de mais bij en roer dit kort samen. Proef ondertussen de vulling en breng het eventueel nog op smaak met wat peper en zout.
  7. Besprenkel de tortilla’s licht met water en warm ze aan beide kanten kort op in een koekenpan.
  8. Leg een tortilla op je werkblad en plaats ongeveer 2 volle eetlepels vulling aan de onderzijde van de tortilla. Strooi wat geraspte kaas bovenop de vulling en vouw de tortilla strak op naar boven.
  9. Vouw aan een zijde de tortilla dicht, zodat de vulling er niet uit kan lopen en leg de tortilla in een ovenschaal en werk zo de rest af.

Wraps2IMG_85988

Als het goed is heb je nog wat saus over van het gehakt en daarmee kun je de tortilla’s aan de bovenkant insmeren en bovenop strooi je dan wat extra geraspte kaas. Plaats de tortilla’s voor ongeveer 10 a 15 minuten in de oven op 180 graden. Geniet ervan!

Liefs,
Fatima

Print recept

Nutrition

88 Comments

  • Hayat

    27 mei 2014 at 20:56

    Wat ziet dit er heerlijk uit. Tbarkallah 3liek

    1. xfaatjee

      27 mei 2014 at 20:58

      Allah ibarkfiek lieve meid! Xx

      1. Sheila

        17 februari 2020 at 12:44

        Hoi Fatima doe jij de oven schaal licht invetten? Of met bak papier ..
        ik heb ook zo een zwarte ovenschaal maar zie niet staan of jij hem invet of niet.
        Groetje Sheila

      2. Fatima El Irari

        17 februari 2020 at 12:47

        Hi Sheila,

        Nee, ik vet de ovenschaal niet in maar mag je wel doen hoor of je gebruikt bakpapier. Xx

  • Aicha

    1 juni 2014 at 14:37

    Hoi beste faatje, bedankt voor dit geweldige recept. Heb ze vandaag gemaakt en het was goed gelukt en beter nog: ze waren verrukkelijk! Ga het zeker vaker maken, massallah aliek! Ga zo door, hartelijke groeten, aicha

    1. xfaatjee

      1 juni 2014 at 17:46

      Hallo Aicha, wat leuk om te lezen meid! Heel graag gedaan lieverd! Xx

  • Tamina

    1 juli 2014 at 20:01

    Je bent geweldig meid! Mashallah, ga zo door! Ik ben super blij met jouw site en jouw kookkunsten

    1. xfaatjee

      2 juli 2014 at 11:50

      Dankjewel lieve meid! Xx

  • Laila

    1 juli 2014 at 21:20

    Ik heb deze gemaakt ze zijn goed gelukt dankzij jou goede uitleg hier boven toppie dankje schat tbarkallah 3lik!!

    1. xfaatjee

      2 juli 2014 at 11:51

      Wat goed om te lezen meid! Graag gedaan schat Xx

  • miriam

    8 juli 2014 at 20:31

    Masha allah schat ze waren echt heerlijk,ik heb ze 2dagen achter elkaar gemaakt omdat me schoonbroers en me man niks anders wilden mijn complimenten schat..xx miriam

    1. xfaatjee

      9 juli 2014 at 11:37

      Wat goed om te lezen meid! Nou de complimenten gaan geheel naar jou hoor hihi Xx

  • Salima

    8 juli 2014 at 20:42

    Mjammie! Ik vroeg me af of je dit recept kunt aanhouden met kip??

    1. xfaatjee

      9 juli 2014 at 11:37

      Dat kan zeker weten meid Xx

  • Salima

    9 juli 2014 at 17:22

    Shokran! Xx

  • Sanae

    10 juli 2014 at 20:55

    Heb ze vandaag gemaakt! Nog een paar minuten wachten en kan ze eindelijk proeven 🙂

    1. xfaatjee

      11 juli 2014 at 09:28

      En en en! Waren ze lekker hihi?

  • ilhame

    10 juli 2014 at 23:16

    Hallo,
    Ik heb een vraagje?
    U zei dat je de tortillas moet besprenkelen met water. Ik begrijp niet zo goed wat je hier mee bedoelt.
    Ik wil het graag uitproberen zit er echt lekker uit en is ook heerlijk in de ramadan.
    Groetjes Ilhame

    1. xfaatjee

      11 juli 2014 at 09:29

      Salaam meid, nou sommige tortillas zijn best droog. En dan kun je ze het beste een beetje vochtig maken met wat water en dan pas opwarmen in een koekenpan. Op de achterkant van de verpakking staat ook de bereidingswijze Xx

  • merel

    3 juli 2015 at 09:05

    Salam
    Voor hoeveel wraps is dit?

    1. xfaatje

      3 juli 2015 at 09:29

      Salaam Merel, voor ongeveer 6 wraps.

      1. merel

        3 juli 2015 at 09:50

        baaraka Allahou Feeki!

      2. xfaatje

        3 juli 2015 at 11:51

        <3

  • merel

    3 juli 2015 at 09:10

    En marineer je hier de gehakt met deze marinade? https://uitdekeukenvanfatima.nl/uncategorized/gehakt-marinade-2/

    Sorry voor zoveel vragen

    1. xfaatje

      3 juli 2015 at 09:30

      Hallo Merel, je mag altijd vragen stellen hoor. Ja, ik gebruik altijd die marinade.

  • Sabah

    18 december 2015 at 09:11

    Hoi meid,

    Ik wil dit recept vanavond maken wat kan ik erbij doen voor de maaltijd ? Alvast bedankt

    1. xfaatje

      18 december 2015 at 14:05

      Hallo Sabah,

      Uh wat dacht je van aardappelpartjes uit de oven?

  • jihane

    21 januari 2016 at 17:32

    salam de tortilla zien er heerlijk uit mag ik weten welke puree je hiervoor gebruikt? ik heb een pakje van Heinz Tomato frito en normale puree uit blik welke is beter? xxx

    1. xfaatje

      22 januari 2016 at 13:40

      Salaam alaikoem Jihane,

      Bedankt meid. Ik gebruik zelf Heinz tomato frito deze is het lekkerst. Tomatenpuree uit blik is een beetje zuur.

  • Naima

    26 februari 2016 at 19:53

    De link voor het kruiden van doet het niet. Ik wil het morgen maken

  • Naima

    26 februari 2016 at 19:53

    Ik bedoel het het kruiden van gehakt

  • Karima

    3 maart 2016 at 10:49

    Gebruik je grote wraps of middelgrote?

  • Soumaya

    15 maart 2016 at 11:02

    Deze heb ik gisteren gemaak, ze waren heerlijk!!

    1. xfaatje

      15 maart 2016 at 12:15

      Hallo Soumaya,

      Ah, super! Ben blij dat het heeft gesmaakt! x

  • Salviana

    26 april 2016 at 12:13

    Kan ik deze wraps ook maken met bijvoorbeeld kipfilet stukjes?

    1. xfaatje

      26 april 2016 at 13:32

      Hallo Salviana,

      Jazeker, dat kan ook!

  • saraaa

    22 mei 2016 at 18:17

    salaam ik vroeg me af of ik ze ook zonder mais en tomatenpree kan maken

  • saraaa

    22 mei 2016 at 18:19

    salaam kan ik ze ook zonder mais en tomatenpuree maken
    xxx

    1. xfaatje

      25 mei 2016 at 08:43

      Alaikoem salaam Sara,

      Ja, hoor dat kan!

    2. Nawal

      17 mei 2020 at 10:21

      Welke tomatenpuree heb jij gebruikt

      1. Fatima El Irari

        17 mei 2020 at 10:55

        Hi Nawal,

        Ik gebruik Tomato Frito van Heinz. Xx

  • Abdel

    11 juni 2016 at 18:17

    De link dat verwijst naar hoe jij altijd gehakt kruid werkt niet meer.

    1. xfaatje

      12 juni 2016 at 00:08

      Hallo Abdel,

      Ik ga even kijken. Zie hieronder de link.
      https://uitdekeukenvanfatima.nl/gehakt-marinade-2/

  • Abdel

    11 juni 2016 at 20:43

    Ik heb ze zojuist gemaakt om het vasten mee te verbreken en ze waren delicious! Cayennepeper heeft het lekker pittig gemaakt.

    1. xfaatje

      12 juni 2016 at 00:44

      Hallo Abdel,

      Super! Ben blij dat het heeft gesmaakt Alhamdoelilah!

  • Noor

    12 juni 2016 at 12:15

    Ga ze vanavond maken. Bedankt voor de inspptair!

    1. xfaatje

      13 juni 2016 at 08:51

      Hallo Noor,

      Graag gedaan meis en succes! Xx

  • Dinaa

    16 juni 2016 at 22:26

    Je recepten zijn geweldig.

    Ik heb vandaag wraps met gehakt gemaakt.
    Je zei dat ze 15 minuten in de oven moeten. Ik heb dat gedaan maar ze waren vebrand aan de bovenkant.

    1. xfaatje

      17 juni 2016 at 09:07

      Hallo Dinaa,

      Dankjewel meis! Als ze naar 15 minuten al zijn verband, dan denk ik dat jouw temperatuur veel te hoog stond.

  • Asi

    19 juni 2016 at 11:17

    Ik ga deze insallah vanavond maken top meid je recepten zijn super! Makkelijke en hele duidelijke recepten heb je!

    1. xfaatje

      20 juni 2016 at 12:06

      Dankjewel! Erg lief van je!

  • Nisrine

    21 juni 2016 at 14:08

    Ik maak dit ook vaak maar met kidney bonen en meerdere kruiden

  • Yasmientje

    25 juni 2016 at 12:19

    Hey keukenprinses!

    Je recepten zijn super, alleen de vraag of je kan vermelden hoelang je ongeveer bezig bent met een recept. Als je dat bij je recepten zou willen zetten zou dat helemaal top zijn, dan kan ik daar rekening mee houden 🙂

    1. xfaatje

      27 juni 2016 at 09:37

      Hallo Yasmina,

      Super lief bedankt lieve meid! Ik zal het in de gaten houden inschAllah! Bedankt hoor Xx

  • Malika

    11 juli 2016 at 18:41

    Hi lieve meid, zonet deze heerlijke wraps gegeten. Bedankt voor je leuke recepten!! Zoveel beter dan kant en klare maaltijdpaketten.. Keep up the good work!! Op naar het volgend recept??me like? Xx

    1. xfaatje

      12 juli 2016 at 06:33

      Hallo Malika,

      Super meid! Bedankt voor je lieve compliment Xx

  • Leila

    2 augustus 2016 at 08:49

    Hi lieve Faat,

    Als trouwe volger wil ik eerst even melden dat ik je grootste fan ben! Ik heb vele recepten geprobeerd en ze slagen telkens weer. Ik was niet bepaald een keukenprinses, maar door jouw recepten krijg ik ineens complimenten van mijn moeder. Dat had ik nooit durven dromen haha!

    Ik vroeg me bij dit recept of ik kaas kan vervangen door iets anders? Mijn man houdt namelijk niet van kaas (idd hoe dan?? haha!).

    Liefs,

    Leila! X

    1. xfaatje

      2 augustus 2016 at 13:51

      Hallo Laila,

      Super lief van je, dankjewel lieve schat! Aah zo leuk dat je complimentjes krijgt van je moeder, altijd leuk hé haha! Nou je kunt de kaas gewoon weglaten en er bijvoorbeeld wat provencaalse kruiden overheen strooien, ook erg lekker! Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag Xx

  • Samira

    13 augustus 2016 at 12:02

    ?? Dít staat vandaag op t menu bij ons incha allah! Ben benieuwd hihi

    Geniet van je weekend kanjer! ??

  • Karima

    2 maart 2017 at 18:45

    Hoi,

    Ik heb de wraps gister gemaakt en had nog vulling over. Wilde het vandaag weer maken maar toch elders gegeten. Kan ik de vulling van de wraps vandaag nog invriezen voor bijv morgen? Zoja, alvast in wraps doen en in de oven of gewoon zo alleen de vulling invriezen?

    1. Fatima El Irari

      21 maart 2017 at 13:34

      Hallo Karima,

      Excuses voor mijn late reactie hoor. Je kunt de vulling altijd invriezen geen enkel probleem. Je kunt zelfs de wraps al vullen en in de tussentijd in de koelkast bewaren.

      Liefs,
      Fatima

      1. Yasmina

        28 mei 2017 at 17:45

        salaam Fatima,

        als je deze vab te voren wil maken moet je de wraps dan alsnog warm maken?

        xx

      2. Fatima El Irari

        29 mei 2017 at 06:21

        Alaikoem salaam Yasmina,

        Ja, je verwarmt de wraps en vult deze alvast. Dan kun je de wraps gevuld bewaren totdat je ze wilt serveren. Je kunt ook enkel de vulling maken en pas wanneer je de wraps wilt serveren even snel de wraps verwarmen en vullen.

        Liefs,
        Fatima

  • Yasmina

    29 mei 2017 at 12:51

    salaam
    deze stonden gisteren bij mij op tafel en mort zeggen dat ze heerlijk waren bedankt voor de tips en natuurlijk heerljjke gerechten ♡

    1. Fatima El Irari

      29 mei 2017 at 14:00

      Alaikoem salaam Yasmina,

      Ah ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd!

      Liefs,
      Fatima

  • Gen

    6 juni 2017 at 13:45

    Salaam . Is dit het recept van de wraps die je gisteren op snapchat geplaatst had ?

    Groetjes

  • Leroy

    7 oktober 2017 at 16:39

    Hoi Fatima! Geheel toevallig dit recept ontdekt toen ik opzoek was naar tortilla’s met gehakt recepten, en oh wat ben ik blij dat ik jouw blog heb gevonden. Heb het inmiddels twee keer gemaakt voor mijn vriendin en mijn schoonouders. Zij willen nu geen andere wraps meer ;).
    Zelf voor wat extra pit er nog een rode peper aan toegevoegd, zelf knoflooksaus gemaakt en heerlijk smullen!
    Binnenkort is je zoete kip met rijst aan de beurt.

    Groetjes!

    1. Fatima El Irari

      9 oktober 2017 at 07:25

      Hallo Leroy,

      Ah wat leuk zeg! Nou van harte welkom en ik ben blij dat het heeft gesmaakt hoor! Je brengt mij gelijk op een idee voor het avondeten haha.

      Liefs,
      Fatima

  • Rania

    9 december 2017 at 16:56

    Salaam heb je ook recelt van spaghetti met rode saus

  • Thea

    4 april 2018 at 14:43

    Deze wraps zijn echt heerlijk! En top dat het zo lekker gekruid is zonder pakjes of zakjes. ? Goede uitleg er ook bij. Heb er 12 gemaakt want Ik geef morgen een schaal van deze wraps aan vrienden. Ik dacht half uurtje op 180 graden opwarmen met folie erop en dan nog 10 minuten zonder folie. Op heb jij daar een ander idee over. Bedankt voor dit heerlijke recept.

    1. Fatima El Irari

      4 april 2018 at 15:06

      Hallo Thea,

      Aah wat leuk! En bedankt voor je lieve compliment! Ik zou de tortilla voor ongeveer 20 a 30 minuten opwarmen met folie en als je er nog extra kaas over wilt strooien, dan nog even zonder folie laten bakken. Anders zou ik de tortilla’s niet nog eens voor 10 minuten laten bakken, zodat ze niet droog worden.

      Liefs,
      Fatima

  • umm intisar

    23 april 2018 at 16:30

    Hoi hoe krijg jij die raps zo dicht geplakt ?

    1. Fatima El Irari

      24 april 2018 at 06:32

      Hi Umm Intisar,

      De tortilla’s blijven plakken aan de saus wanneer je ze vult.

      Liefs,
      Fatima

  • OumQasim

    8 juni 2018 at 02:04

    Salaam Fatima,

    Hier alweer een fan erbij. Ik ben absoluut geen keukenprinses en thuis zijn ze nooit echt enthousiast over mijn kookkunsten. Nu heb ik gisteren deze wraps met grote voorzichtigheid voor het eerst gemaakt, voor de kinderen, om het uit te proberen. Toen ik zag dat het in de smaak viel van de kinderen en ikzelf ze eigenlijk erg lekker vond heb ik me er aan gewaagd om deze vandaag voor mijn man te maken. Tegen mijn en ook zijn verwachtingen in vond hij deze ook erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.
    Ik ga zeker nog rondneuzen in je recepten. Het leukste van al is dat het allemaal zo gestructureerd is en heel erg duidelijk uitgelegd dat zelfs een amateur als ik het tot een goed eind kan brengen.
    Ik wil je bij deze bedanken voor je bijdrage, want vind het zo leuk om eindelijk erkenning te krijgen voor mijn moeite.
    Ps. Ik vind je ramadan winactie echt top. Hoewel ook ik graag had meegedaan gun ik het een ander meer. Er hebben zo veel mensen gereageerd die het ook meer verdienen. Moge Allah je belonen.

    1. Fatima El Irari

      8 juni 2018 at 06:24

      Alaikoem salaam OumQasim,

      Aah wat is dit een mooi berichtje! Ik ben echt blij dat het heeft gesmaakt lieverd en dat je nu ook meer zelfvertrouwen krijgt in de keuken! Super goed bezig lieverd en ik wens je nog heel veel kook en bak plezier inschallah!

      Liefs,
      Fatima

  • samia

    4 september 2018 at 14:07

    Hartstikke bedankt! Ben blij met dames als jij en Najat ( en nog aantal:D) die dit doen. dankjewel
    soms heb ik gewoon echt geen inspiratie of ik vergeet soms gewoon ..
    en dankzij jullie kunnen wij lekkere hapjes maken!!
    doeggg

    1. Fatima El Irari

      5 september 2018 at 05:59

      Hi Samia,

      Dat is lief! Dankjewel lieverd en geniet ervan! Xx

  • Salima

    14 januari 2019 at 07:55

    Salaam Fatima
    Ik had een vraagje kan je dit recept ook met tonijn uit blik maken?

    1. Fatima El Irari

      14 januari 2019 at 10:29

      Alaikoem salaam Salima,

      Ja, hoor dat kan zeker. Xx

  • Salima

    14 januari 2019 at 08:05

    Salaam Fatima
    Ik had een vraagje. Kan je dit recept ook met tonijn uit blik maken?

  • Milly

    28 maart 2019 at 21:56

    Zure tomatenpuree?
    Ik koop altijd de goedkoopste die ik kan vinden en smoor die even in wat boter in een koekenpan. Daar wordt de puree heerlijk zacht van en is niet meer zuur1

    1. Fatima El Irari

      29 maart 2019 at 10:38

      Dat kan, dan verdwijnt de zure smaak ook. Maar als je tomatenpuree direct gebruikt, dan smaakt die vaak zuur.??

  • Yasmina

    15 mei 2019 at 07:15

    Dag Fatima,

    Ik wil dit recept vanavond uitproberen insha’Allah.

    Kan je me zeggen welke tomatensaus je gebruikt?

    Shoukran! XX

  • hannie

    10 maart 2021 at 16:27

    Dankjewel voor het heerlijke recept enne….. ik was jouw video over gehakt marineren aan het kijken ( heel duidelijk trouwens) en weet je wat me echt opviel: jouw handen. Prachtige nagels, perfect geschikt voor de camera.

    1. Fatima El Irari

      14 maart 2021 at 20:05

      Hi Hannie,

      Haha lief, dankjewel!

    2. Belinda

      9 maart 2022 at 18:32

      Hoi hoi!

      Ik wil dit recept vrijdag gaan maken, en vtoeg me even af voor hoeveel personen dit recept bedoeld is?

      Groetjes! Belinda

      1. Fatima El Irari

        3 april 2022 at 12:10

        Hi Bekinda,

        Ik haalde er zelf 5 stuks uit, maar mocht je ze iets kleiner maken (minder vullen) dan haal je er meer uit.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige recept Volgende recept